Let op! Geld lenen kost geld

Heb je verschillende leningen lopen sluit ze dan allemaal over!

Je bent niet alleen een stuk voordeliger uit, maar er zitten ook nog andere voordelen aan verbonden. Hieronder staan alle voordelen van leningen oversluiten op een rij. Rentevoordeel Hoe meer geld je leent, hoe lager vaak de rente is. Maar wanneer je meerdere leningen hebt kan het voordeliger zijn om de leningen over te sluiten.…


Beoordeeld met een 9,7 op Klantenvertellen.nl

Heb je verschillende leningen lopen sluit ze dan allemaal over!

Datum

Je bent niet alleen een stuk voordeliger uit, maar er zitten ook nog andere voordelen aan verbonden. Hieronder staan alle voordelen van leningen oversluiten op een rij.

Rentevoordeel

Hoe meer geld je leent, hoe lager vaak de rente is. Maar wanneer je meerdere leningen hebt kan het voordeliger zijn om de leningen over te sluiten. Zo zul je een lagere rente betalen dan al die rentes die je nu al betaalt. Daarnaast kan het ook verstandig zijn om te kijken of je überhaupt nog wel de laagste rente hebt. Het oversluiten van de lening kan je dus veel rentevoordeel opleveren.

De verschillende soorten leningen en boetevrij je leningen aflossen

De leningen die je kunt afsluiten verschillen vaak van elkaar. Wanneer je bijvoorbeeld naar een Persoonlijke Lening en een Doorlopend Krediet kijkt, zul je veel verschillen zien tussen beide leningen. Echter zijn er ook nog andere leningen die je af kunt sluiten zoals het afsluiten van een creditcard.

Indien bijvoorbeeld bij je creditcard nog veel saldo open hebt staan, dan zul je een enorme rente betalen. Vooral dan kan het verstandig zijn om al je leningen te oversluiten naar bijvoorbeeld een persoonlijke lening met een lagere rente. Het is echter wel verstandig om te informeren of je de lopende lening boetevrij mag aflossen. Indien dit niet mogelijk is, kan het oversluiten van je lening in één keer minder aantrekkelijk zijn.

Sluit vandaag nog je leningen over

Voordat je een aanvraag voor een leningofferte bij A-Krediet doet kun je alvast voorbereidend werk doen. Tel bijvoorbeeld alle openstaande bedragen van je lening bij elkaar op. Dit zal het nieuwe bedrag zijn wat je wilt lenen. Hou goed rekening met de uitstaande rente en zorg dat je voldoende leent.

Auteur:

Rente 6,9%
Maandbedrag € 576