Let op! Geld lenen kost geld

Geld lenen, waar moet u aan denken?

Bij financiële zaken wil het nog wel eens voorkomen dat er een rompslomp aan documenten nodig is, wanneer er om informatie wordt gevraagd. Dit is voor het aanvragen van een lening niet anders. Ook voor het aanvragen van een lening is verschillende informatie vereist, informatie die u waarschijnlijk niet uit uw hoofd kent. Maar waar…


Beoordeeld met een 9,7 op Klantenvertellen.nl

Geld lenen, waar moet u aan denken?

Datum

Bij financiële zaken wil het nog wel eens voorkomen dat er een rompslomp aan documenten nodig is, wanneer er om informatie wordt gevraagd.

Dit is voor het aanvragen van een lening niet anders. Ook voor het aanvragen van een lening is verschillende informatie vereist, informatie die u waarschijnlijk niet uit uw hoofd kent.

Maar waar moet u nou precies aan denken voordat u aan een leningaanvraag begint zonder dat u op zoek moet naar deze informatie terwijl u al bezig bent?

Wij sommen de benodigdheden op die voor voor alle aanvragers gelden:

Legitimatiebewijs
Voor iedere aanvraag is een kopie vereist van uw legitimatiebewijs, van zowel voor- als achterzijde.

Bankafschriften van 4 weken (digitaal)
Ook een kopie van een bankafschrift van minimaal 4 weken is vereist. Hierop dient o.a. uw inkomen en de afschrijving van uw woonlasten zichtbaar te zijn.

Loonstrook
Een kopie van uw loonstrook van maximaal 2 maanden oud, is ook vereist bij iedere aanvraag.

Staat u op het punt een aanvraag voor een lening te doen, zorg er dan voor dat u de hierboven beschreven informatie bij de hand hebt.

Bent u er uit, en wilt u gelijk een aanvraag doen? Dan verwijzen wij u door naar ons lening aanvraag formulier.

Auteur:

Rente 6,9%
Maandbedrag € 576