Let op! Geld lenen kost geld

Geld lenen voor een auto

U heeft uw droomauto gevonden, maar u beschikt op dit moment niet over de financiële ruimte om over te gaan tot een dergelijke grote aankoop. Helaas, of toch niet? Wanneer u een nieuwe auto wilt kopen, maar u krijgt zelf de financiering niet helemaal rond hoeft dit niet het einde van uw droom te betekenen.…


Beoordeeld met een 9,7 op Klantenvertellen.nl

Geld lenen voor een auto

Datum

U heeft uw droomauto gevonden, maar u beschikt op dit moment niet over de financiële ruimte om over te gaan tot een dergelijke grote aankoop. Helaas, of toch niet?

Wanneer u een nieuwe auto wilt kopen, maar u krijgt zelf de financiering niet helemaal rond hoeft dit niet het einde van uw droom te betekenen. De “autolening” biedt uitkomst.

De autolening bestaat er als Doorlopend Krediet: het “Doorlopend Auto Krediet” en de Persoonlijke Lening: de “Persoonlijke Auto Lening”.

Beide leenvormen hebben zo hun voordelen.

Voordelen Doorlopend Auto Krediet

  • U betaalt alleen rente over het opgenomen bedrag
  • U kan boetevrij aflossen
  • U heeft altijd geld achter de hand voor extra financiële ruimte

Voordelen Persoonlijke Auto Lening

  • Vaste looptijd
  • Vaste (vaak) lage rente
  • Helemaal afgelost aan het einde van de looptijd

Tips

Waar moet u aan denken voordat u een autolening afsluit? Wij hebben een tweetal waardevolle tips voor u:

  1. Boetevrij extra aflossen
  2. Kopen op afbetaling? Nee!

Boetevrij extra aflossen

Het is altijd handig om wat extra geld achter de hand te hebben voor wanneer u de auto een grote beurt moeten geven. Heeft u echter geld over dan is het verstandig om extra te gaan af lossen op uw autolening. Hiermee voorkomt u dat u op een gegeven moment betaald aan een lening voor een auto waar u niet meer in rijdt.

Kopen op afbetaling? Nee!

Diverse autodealers bieden vormen van “Kopen op afbetaling” aan, oftewel een huurkoop. Wat zij er vaak niet bij vertellen is dat de auto pas uw eigendom is op het moment dat u uw laatste termijn heeft betaald. Als u de lening niet terug kan betalen wordt uw auto in beslag genomen, en bent u de termijnen die u al heeft betaald kwijt. U kunt dit voorkomen door uw auto te financieren met een Doorlopend Auto Krediet of een Persoonlijke Auto Lening.

Autolening bij A-Krediet

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een autolening? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag bij de financiering voor de aanschaf van uw (nieuwe) droom auto.

Auteur:

Rente 6,9%
Maandbedrag € 576