Let op! Geld lenen kost geld

Geld lenen tegen de historisch lage rente van 3,9%

Vanaf eind 2018 en begin 2019 was er met een rentepercentage van 3,9% op persoonlijke leningen sprake van een historisch lage rente. Er kon in deze periode zeer voordelig geld geleend worden. Veel consumenten hebben in deze periode geprofiteerd van deze historisch lage rente en hebben een voordelige lening afgesloten of een te dure lening…


Beoordeeld met een 9,7 op Klantenvertellen.nl

Geld lenen tegen de historisch lage rente van 3,9%

Datum

Vanaf eind 2018 en begin 2019 was er met een rentepercentage van 3,9% op persoonlijke leningen sprake van een historisch lage rente. Er kon in deze periode zeer voordelig geld geleend worden. Veel consumenten hebben in deze periode geprofiteerd van deze historisch lage rente en hebben een voordelige lening afgesloten of een te dure lening overgesloten naar een goedkopere lening.

Sindsdien zijn de rentes weer aan het stijgen. Een trend leek hiermee te te zijn ingezet. Recentelijk heeft onze samenwerkende partner InterBank echter de rente verlaagd. Nu komt een volgende samenwerkende partner met het nieuws dat zij ook de rente verlagen. Met ingang van 15 augustus verlaagt BNP Paribas Personal Finance de rente naar 3,9% wat écht historisch laag is.

Nu is het moment

Dit betekend dat je als consument weer kunt lenen tegen een historisch lage rente. Ben jij van plan om een financiering af te sluiten, wil je bijvoorbeeld geld lenen voor een verbouwing of geld lenen voor een auto, dan is nu een geschikt moment om een offerte aan te vragen.

Oversluiten

Heb jij een Persoonlijke Lening lopen? Met deze flinke rentedaling is er een kans dat jij flink kan besparen op je lening. Vraag daarom een offerte aan en wij checken graag voor je of dit het geval is.

Auteur:

Rente 6,9%
Maandbedrag € 576