Let op! Geld lenen kost geld

Geld lenen met een negatieve codering

Waar anderen hun deuren sluiten, willen wij ze graag openen. Spreekwoordelijk natuurlijk. Want het corona virus houdt de hele wereld in de ban. Voor consumenten die momenteel te maken hebben met een negatieve BKR codering hebben wij in diverse situaties goed nieuws! Wij hebben een samenwerking met een kredietverstrekker die verder kijkt dan alleen het…


Beoordeeld met een 9,7 op Klantenvertellen.nl

Geld lenen met een negatieve codering

Datum

Waar anderen hun deuren sluiten, willen wij ze graag openen. Spreekwoordelijk natuurlijk. Want het corona virus houdt de hele wereld in de ban. Voor consumenten die momenteel te maken hebben met een negatieve BKR codering hebben wij in diverse situaties goed nieuws! Wij hebben een samenwerking met een kredietverstrekker die verder kijkt dan alleen het BKR. Hierdoor hebben wij de afgelopen tijd al veel klanten alsnog kunnen helpen! De situaties waarvoor wij eventueel toch mogelijkheden hebben zijn:

  • Indien de lening met codering volledig is ingelost maar nog wel zichtbaar is op het BKR. De lening blijft namelijk nog 5 jaar staan nadat die is ingelost;
  • Indien de lening met codering ten minste 6 maanden geleden is hersteld door een zogenaamde Herstelcodering;
    Mocht jouw situatie aansluiten op een van de bovenstaande situaties, dan bespreken wij graag met jou de mogelijkheden. Hiervoor kan jij een aanvraag doen via ons offerte formulier.

Mocht jouw situatie aansluiten op een van de bovenstaande situaties, dan bespreken wij graag met jou de mogelijkheden. Hiervoor kan jij een aanvraag doen via ons offerte formulier.

Geld lenen met een fase A contract

Ook hebben wij goed nieuws voor consumenten die een fase A contract hebben en toch een lening willen aanvragen. Tot voor kort was die mogelijkheid uitgesloten. Want het inkomen uit een fase A dienstverband werd niet meegenomen. Maar ook hiervoor werken wij samen met een kredietverstrekker die het inkomen toch (gedeeltelijk) meeneemt uit een fase A contract. Daarvoor dien je wel aan te kunnen tonen dat je het afgelopen 3 jaar inkomen uit loondienst hebt gehad. Dat toon je aan door middel van een verzekeringsbericht die je via het UWV kunt downloaden. Om een lening aan te vragen met een fase A contract ga je naar [link fase A lening] en vul in gegevens in.

Geld lenen met een huurwoning en tijdelijk contract

Heb je een tijdelijk dienstverband en een huurwoning? De meeste kredietverstrekkers nemen het inkomen dan voor maximaal 80 % mee in hun leencapaciteit berekening. Maar kan je door middel van het verzekeringsbericht van het UWV aantonen dat je het afgelopen 3 jaar inkomen uit loondienst hebt gehad? Dan zijn er toch vaak mogelijkheden om een lening aan te vragen. Ga naar [link tijdelijk contract met huurwoning] en vul je gegevens in.

Onze werkwijze

Er wordt op internationaal niveau geadviseerd om fysiek contact te vermijden. Dat beleid volgen wij graag op. Gelukkig werken wij grotendeels digitaal waardoor een lening aanvragen telefonisch en per e-mail afgehandeld kan worden. Je hoeft hier niet je huis te verlaten en kan zo vanuit huis alle gegevens aanleveren. Dat is wel zo makkelijk!

Auteur:

Rente 6,9%
Maandbedrag € 576