Let op! Geld lenen kost geld

Een op drie wilt eigen bedrijf beginnen

Een op de drie Nederlanders tussen de 18 en 55 jaar zou graag een eigen bedrijf willen starten. Mannen (38 procent) willen vaker een eigen bedrijf beginnen dan vrouwen (32 procent). Dat blijkt uit onderzoek van TNS Nipo onder ruim 1000 Nederlanders, dat in opdracht van ABN Amro is uitgevoerd. In veel gevallen blijft het…


Beoordeeld met een 9,7 op Klantenvertellen.nl

Een op drie wilt eigen bedrijf beginnen

Datum

Een op de drie Nederlanders tussen de 18 en 55 jaar zou graag een eigen bedrijf willen starten. Mannen (38 procent) willen vaker een eigen bedrijf beginnen dan vrouwen (32 procent). Dat blijkt uit onderzoek van TNS Nipo onder ruim 1000 Nederlanders, dat in opdracht van ABN Amro is uitgevoerd.

In veel gevallen blijft het bij dromen of nadenken over het starten van een eigen onderneming, zo wijzen de resultaten uit. Slechts 13 procent van de Nederlanders met een ondernemersdroom werkt namelijk concrete plannen uit om zijn ondernemersdroom te verwezenlijken. Het gebrek aan financiele middelen en de onzekerheid die met het starten van een eigen bedrijf gepaard gaan, zijn de voornaamste redenen om geen eigen bedrijf te starten.

Bron: Infinance.nl

 

Auteur:

Rente 6,9%
Maandbedrag € 576