Let op! Geld lenen kost geld

Een lening oversluiten: de voordelen

Wist u dat er misschien honderden euros per jaar te besparen is, enkel en alleen door uw lening(en) over te sluiten? Meerdere leningen Het kan zijn dat u naast uw financiering nog een aantal kleine leningen heeft lopen bij bijvoorbeeld postorderbedrijven of in de vorm van een schuld op uw creditcard. Dure leningen Niet alleen…


Beoordeeld met een 9,7 op Klantenvertellen.nl

Een lening oversluiten: de voordelen

Datum

Wist u dat er misschien honderden euros per jaar te besparen is, enkel en alleen door uw lening(en) over te sluiten?

Meerdere leningen

Het kan zijn dat u naast uw financiering nog een aantal kleine leningen heeft lopen bij bijvoorbeeld postorderbedrijven of in de vorm van een schuld op uw creditcard.

Dure leningen

Niet alleen is dit heel erg onoverzichtelijk, het is ook nog eens erg duur. Wat consumenten zich vaak niet beseffen is dat een schuld op een creditcard vaak gepaard gaat met rentes tot 15%. Dit is vele malen duurder als een financiering bij een bank.

De voordelen

Het oversluiten van deze leningen kan u echter grote voordelen opleveren in de vorm van besparingen. Het oversluiten van uw lening(en) heeft dan ook een aantal grote voordelen:

  • Al uw leningen onder gebracht in 1 nieuwe lening
  • Geen onoverzichtelijke overzichten van diverse partijen meer maar slechts 1 overzicht van 1 bank
  • Lage rente

Dit alles komt neer op een besparing die kan oplopen tot vele honderden euro’s per jaar.

A-Krediet

Bij A-Krediet kunt u ook uw lening oversluiten. Wij geven u graag advies over wat in uw situatie het meest verstandig is.

Auteur:

Rente 6,9%
Maandbedrag € 576