Let op! Geld lenen kost geld

Een lening afsluiten doet u zo!

U wilt graag een lening afsluiten maar weet niet zo goed hoe dit in zijn werk gaat, en wat u te wachten staat? Een lening afsluiten bij A-Krediet kan al in slechts 3 stappen: 1. Offerte aanvragen Op onze website kunt u online een lening aanvragen. Handig. Op de pagina “Lening aanvragen” vindt u ons…


Beoordeeld met een 9,7 op Klantenvertellen.nl

Een lening afsluiten doet u zo!

Datum

U wilt graag een lening afsluiten maar weet niet zo goed hoe dit in zijn werk gaat, en wat u te wachten staat?

Een lening afsluiten bij A-Krediet kan al in slechts 3 stappen:

  1. Een offerte aanvragen
  2. Offerte ondertekenen
  3. Uitbetaling

1. Offerte aanvragen

Op onze website kunt u online een lening aanvragen. Handig. Op de pagina “Lening aanvragen” vindt u ons offerte formulier. Hierop staat alle informatie die wij van u nodig hebben om uw aanvraag in behandeling te kunnen nemen.

Voordat u het formulier invult doet u er goed aan de acceptatiecriteria door te lezen.

Wanneer wij aanvullende informatie nodig hebben of bij onduidelijkheden bellen wij op om de aanvraag compleet te maken.

Op het moment dat de aanvraag compleet is toetsen wij u aan de hand van de door u ingevulde gegevens bij het Bureau Krediet Registratie (BKR). Een toetsing bij het BKR is verplicht, en hieruit zal blijken of u op basis van uw persoonlijke situatie in aanmerking komt voor een financiering.

Wanneer u op basis van uw BKR toetsing in aanmerking komt voor een financiering leggen wij uw aanvraag voor bij de banken waar wij mee samenwerken. Uiteraard streven wij er naar om een voor u zo voordelig mogelijke rente te realiseren.

Op het moment dat wij een akkoord hebben bij de bank met de voor u zo gunstig mogelijk rente stellen wij een offerte op, welke u vervolgens zowel via de post als via de mail krijgt.

2. Offerte ondertekenen

Om uw lening aanvraag af te ronden stuurt u de ondertekende offerte retour, samen met een aantal documenten die wij nodig hebben voor de afwikkeling van uw aanvraag. Deze documenten zijn van belang voor de snelheid van afwikkeling van uw financiering.

3. Uitbetaling

Wanneer wij alle documenten hebben ontvangen sturen wij deze op naar de bank voor controle. Wanneer de bank uw documenten heeft gecontroleerd en heeft goedgekeurd wordt uw aanvraag geëffectueerd en uitbetaald.

Zo ziet u maar, een lening aanvragen bij A-Krediet is heel eenvoudig. Wij zetten ons bovendien graag in om een voor u zo prettig mogelijke ervaring te realiseren.

Auteur:

Rente 6,9%
Maandbedrag € 576