Let op! Geld lenen kost geld

Een groene lening voor woningeigenaren

Geld lenen voor een verbouwing is al langere tijd een van de populairste leendoelen waarvoor veel klanten bij A-Krediet aankloppen. Bijvoorbeeld voor de verbouwing van een keuken, dakkapel of badkamer. Meer recentelijk zien we de investeringen in verduurzaming toenemen met betrekking tot de eigen woning. Zo wordt er steeds vaker geld geleend voor groene investeringen…


Beoordeeld met een 9,7 op Klantenvertellen.nl

Een groene lening voor woningeigenaren

Datum

Geld lenen voor een verbouwing is al langere tijd een van de populairste leendoelen waarvoor veel klanten bij A-Krediet aankloppen. Bijvoorbeeld voor de verbouwing van een keuken, dakkapel of badkamer. Meer recentelijk zien we de investeringen in verduurzaming toenemen met betrekking tot de eigen woning. Zo wordt er steeds vaker geld geleend voor groene investeringen als zonnepanelen, isolatie of een warmtepomp.

Het zou natuurlijk mooi zijn om deze laatst genoemde leendoelen volledige groen te financieren.

Groen geld lenen

GreanLoans is een geldverstrekker die al langere tijd exclusief geld uitleent voor 100% duurzame investeringen. Om die reden zijn wij dan ook een samenwerkingsverband aangegaan met GreenLoans en bieden wij vanaf heden een groene lening aan, op maat gemaakt voor woningeigenaren.

Zo dragen wij samen met GreenLoans een steentje bij aan een duurzame wereld. Het geld dat GreenLoans uitleent komt uit groene fondsen en is enkel bestemd voor duurzame investeringen.

100% groen

Jouw groene investering als zonnepanelen, isolatie of een warmtepomp kun je dus vanaf nu 100% groen financieren.

Auteur:

Rente 6,9%
Maandbedrag € 576