Let op! Geld lenen kost geld

De persoonlijkste seniorenlening

Goed nieuws voor senioren: vanaf nu is het voor senioren een stuk gemakkelijker geworden om een lening aan te vragen. Voorheen bleek het lastig voor senioren om geld te lenen. Met de persoonlijke seniorenlening van BNP Paribas Personal Finance komt hier verandering. Persoonlijke lening De seniorenlening biedt alle voordelen van een persoonlijke lening, maar is…


Beoordeeld met een 9,7 op Klantenvertellen.nl

De persoonlijkste seniorenlening

Datum

Goed nieuws voor senioren: vanaf nu is het voor senioren een stuk gemakkelijker geworden om een lening aan te vragen. Voorheen bleek het lastig voor senioren om geld te lenen. Met de persoonlijke seniorenlening van BNP Paribas Personal Finance komt hier verandering.

Persoonlijke lening

De seniorenlening biedt alle voordelen van een persoonlijke lening, maar is met een aantal unieke kenmerken uitermate geschikt voor senioren.

Zo biedt de seniorenlening de mogelijkheid om een nieuwe auto of een camper te kopen, wat past bij de steeds actievere lifestyle van senioren. Maar ook verbouwen in plaats van verhuizen of verduurzamen – zodat er langer in de huidige woning gewoond kan worden – behoort met de seniorenlening tot de mogelijkheden.

Seniorenlening biedt uitkomst

Daarmee is de senioren lening een betaalbare en verantwoorde persoonlijke lening voor senioren tot 78 jaar.

Meer informatie over de persoonlijke senioren lening vind je op onze seniorenlening pagina.

Auteur:

Rente 6,9%
Maandbedrag € 576