Let op! Geld lenen kost geld

BNP Paribas Personal Finance en A-Krediet

Onlang heeft BNP Paribas Personal Finance de Nederlandse markt van consumptief krediet betreden. BNP Paribas Personal Finance heeft eind vorig jaar een pilot gedraaid met een intermediair waarna zij andere intermediairs is gaan aansluiten om hun product(en) te gaan voeren. BNP Paribas Personal Finance en A-Krediet Afgelopen week heeft A-Krediet de samenwerkingsovereenkomst met BNP Paribas…


Beoordeeld met een 9,7 op Klantenvertellen.nl

BNP Paribas Personal Finance en A-Krediet

Datum

Onlang heeft BNP Paribas Personal Finance de Nederlandse markt van consumptief krediet betreden. BNP Paribas Personal Finance heeft eind vorig jaar een pilot gedraaid met een intermediair waarna zij andere intermediairs is gaan aansluiten om hun product(en) te gaan voeren.

BNP Paribas Personal Finance en A-Krediet

Afgelopen week heeft A-Krediet de samenwerkingsovereenkomst met BNP Paribas Personal Finance ondertekend waardoor zij op korte termijn hoort bij het nog selecte aantal intermediairs, welke het product van BNP Paribas Personal Finance mag gaan voeren. Uiteraard is A-Krediet verheugd dat BNP Paribas Personal Finance de Nederlandse markt van consumptief krediet betreed en de samenwerking met A-Krediet aan gaat. A-Krediet kan vanaf 12 februari 2018 de producten van BNP Paribas Personal Finance aanbieden.

De Persoonlijkste Lening

De Persoonlijkste Lening is het antwoord van BNP Paribas Personal Finance op wat de Nederlander wil. Het is een voordelige, verantwoorde lening die ook nog aanpasbaar is. Want geen mens is hetzelfde, dus ook je leenbehoefte niet. BNP Paribas Personal Finance kiest bewust voor een persoonlijke lening en voegt daar extra flexibele productkenmerken aan toe. Niet eindeloos aflossen maar zekerheid, voordeel en rust voor de klant. Met een lening die qua looptijd precies is afgestemd op het doel waarvoor er geld is geleend. En ook nog aansluit bij de veranderingen die een mensenleven nou eenmaal doormaakt.

Maatwerk

Zoals bij elke lening welke via A-Krediet wordt afgesloten is er sprake van maatwerk. A-Krediet heeft de afgelopen jaren de producten van de diverse aanbieders zien veranderen waardoor een op maat geschreven advies en lening steeds beter te realiseren is. Het product van BNP Paribas Personal Finance “De Persoonlijkste Lening” is daarbij een goed voorbeeld van een lening welke geschikt is voor maatwerkadvies en voldoet helemaal aan de eisen van deze tijd.

Auteur:

Rente 6,9%
Maandbedrag € 576