Let op! Geld lenen kost geld

BNP Paribas genomineerd voor Gouden Lotus 2018

Ook dit jaar worden de Gouden Lotus Awards weer uitgereikt. De Gouden Lotus Awards is een initiatief van vakblad InFinance en Hypotheek Business Club. De Gouden Lotus Awards worden uitgereikt aan dienstverleners in de financiële branche in verschillende categorieën. Traditiegetrouw bepalen de lezers wederom wie er dit jaar met de awards naar huis gaan. Er…


Beoordeeld met een 9,7 op Klantenvertellen.nl

BNP Paribas genomineerd voor Gouden Lotus 2018

Datum

Ook dit jaar worden de Gouden Lotus Awards weer uitgereikt. De Gouden Lotus Awards is een initiatief van vakblad InFinance en Hypotheek Business Club. De Gouden Lotus Awards worden uitgereikt aan dienstverleners in de financiële branche in verschillende categorieën. Traditiegetrouw bepalen de lezers wederom wie er dit jaar met de awards naar huis gaan. Er worden onder andere awards uitgereikt in de categorieën: hypotheekverstrekker, serviceprovider, franchiseketen, woonverzekeraar en kredietverlener. In deze laatstgenoemde categorie is onze samenwerkende partner BNP Paribas genomineerd.

Tijdens de HypoVak op 29 mei worden alle awards uitgereikt en hoort BNP Paribas of zij naar huis gaan met de Gouden Lotus Award.

Auteur:

Rente 6,9%
Maandbedrag € 576