Let op! Geld lenen kost geld

Autoverzekering bij A-Krediet

Sinds korte tijd is er op de site van A-Krediet een mogelijkheid toegevoegd voor het online  berekenen en afsluiten van uw auto- of motorverzekering. Naast de al bestaande functionaliteiten zoals o.a. het bereken van uw besparing, uw maximale lening en het online aanvragen van een offerte wil A-Krediet met deze extra functionaliteiten verder tegemoet komen aan de wensen van haar cliënten.…


Beoordeeld met een 9,7 op Klantenvertellen.nl

Autoverzekering bij A-Krediet

Datum

Sinds korte tijd is er op de site van A-Krediet een mogelijkheid toegevoegd voor het online  berekenen en afsluiten van uw auto- of motorverzekering. Naast de al bestaande functionaliteiten zoals o.a. het bereken van uw besparing, uw maximale lening en het online aanvragen van een offerte wil A-Krediet met deze extra functionaliteiten verder tegemoet komen aan de wensen van haar cliënten. Zo zal het palet van verzekeringen in de komende maanden verder uitbreid gaan worden waardoor de cliënten van A-Krediet vrijwel alle particuliere verzekeringen online via de website kunnen sluiten.

Het voordeel van het sluiten van uw auto- of motorverzekering via internet heeft zich inmiddels ruimschoots bewezen. U heeft 24 uur per dag, 7 dagen per week de mogelijkheid om uw auto- of motorverzekering online te berekenen en af te sluiten. Daarnaast geeft A-Krediet een aanzienlijke korting op de normale premie aangezien het “werk” van het af sluiten grotendeels door u zelf wordt gedaan.

Uiteraard zal de service en de persoonlijke benadering niet veranderen door het afsluiten van uw verzekering via internet. A-Krediet blijft ten alle tijde beschikbaar voor uw aanvullende vragen, voor het opzeggen van uw huidige verzekeringen en voor het afhandelen van uw eventuele schade. Hiermee blijft A-Krediet werken aan een optimale service, bereikbaarheid en online mogelijkheden voor vele financiële diensten, uiteraard allen voorzien met dat vleugje persoonlijke contact waar u op zit te wachten!

Auteur:

Rente 6,9%
Maandbedrag € 576