Let op! Geld lenen kost geld

A-Krediet bestaat 12,5 jaar!

Het lijkt kort geleden dat we het nieuwsbericht plaatsten over het 10 jarig bestaan van A-Krediet, een grote mijlpaal. Deze week bereiken we weer een grote mijlpaal want we bestaan namelijk 12,5 jaar!  En we hebben niet stilgezeten. In de afgelopen 2,5 jaar zijn we flink gegroeid en zijn dan ook verhuisd naar onze prachtige…


Beoordeeld met een 9,7 op Klantenvertellen.nl

A-Krediet bestaat 12,5 jaar!

Datum

Het lijkt kort geleden dat we het nieuwsbericht plaatsten over het 10 jarig bestaan van A-Krediet, een grote mijlpaal. Deze week bereiken we weer een grote mijlpaal want we bestaan namelijk 12,5 jaar! 

En we hebben niet stilgezeten. In de afgelopen 2,5 jaar zijn we flink gegroeid en zijn dan ook verhuisd naar onze prachtige nieuwe locatie aan de Edeseweg 109 in Bennekom. Verder hebben we ons team flink versterkt met nieuwe gezichten. Ook hebben we onze huisstijl en website vernieuwd. 

Alles om de klant nog beter van dienst te kunnen zijn bij het afsluiten van een lening, hypotheek of verzekering.

We gaan ook de komende 12,5 jaar met veel plezier en energie aan de slag voor onze klanten, en blijven nieuwe ideeën ontplooien om onze dienstverlening nóg verder te verbeteren. Wij hebben er zin in!

Auteur:

Rente 6,9%
Maandbedrag € 576