Let op! Geld lenen kost geld

3 Tips om te besparen op uw krediet

Waarom zou u teveel geld betalen voor uw krediet, als dit niet nodig is? In veel gevallen zijn er behoorlijke besparingen mogelijk, wie wil dit nou niet? Wij delen graag 3 mogelijkheden met u waarmee ook u wellicht kunt besparen op uw krediet: 1. Lening oversluiten Wanneer u een lening heeft lopen welke is afgesloten…


Beoordeeld met een 9,7 op Klantenvertellen.nl

3 Tips om te besparen op uw krediet

Datum

Waarom zou u teveel geld betalen voor uw krediet, als dit niet nodig is? In veel gevallen zijn er behoorlijke besparingen mogelijk, wie wil dit nou niet?

Wij delen graag 3 mogelijkheden met u waarmee ook u wellicht kunt besparen op uw krediet:

1. Lening oversluiten

Wanneer u een lening heeft lopen welke is afgesloten voor 2013 is het hoogstwaarschijnlijk de moeite waard om deze lening een kritisch onder de loep te nemen. Misschien betaald u wel teveel voor uw krediet en kunt u uw lening oversluiten naar een bank waar u minder betaald. Dit kan u een besparing opleveren tot honderden euro’s per jaar.

2. Leningen samenvoegen

Heeft u diverse leningen bij verschillende partijen lopen? Er bestaat een kans dat u uw leningen samen kunt voegen tot een krediet met een vaak voordeligere rente, wat inhoudt dat u over hetzelfde totaal bedrag minder gaat betalen. Is het bovendien niet prettiger om al uw leningen onder te brengen bij een partij, dit is wel zo overzichtelijk in uw administratie.

3. Een lening is voordeliger als rood staan

Heeft u een roodstand op uw lopende rekening, of uw creditcard? De rente die u over dit bedrag betaald is vaker vele malen hoger als de rente die u over een lening betaald. Het is daarom ook goed mogelijk dat wanneer u een lening afsluit om uw roodstand op te vangen u minder geld betaald.

Het is goed mogelijk dat u flink kunt besparen op uw lening. A-Krediet helpt u hier graag bij. Neemt u gerust contact met ons op, dan bekijken wij of ook u kunt besparen op uw krediet.

Auteur:

Rente 6,9%
Maandbedrag € 576