Let op! Geld lenen kost geld!
  • insert_chart De laagste rente van Nederland
  • access_time Offerte binnen 24 uur
  • flag 100% onafhankelijk

Bereken je maximale lening

Benieuwd hoeveel geld jij kan lenen? Bereken je maximale leenbedrag.

Je weet wat je wensen zijn, maar is dat financieel ook haalbaar? Bereken met de tool op deze pagina eenvoudig wat je maximale lening is. Onze rekentool is gebaseerd op de VFN-normen zodat jij een goede indicatie krijgt wat je maximaal kan lenen.

Bereken jouw maximale lening


Deze berekening wordt gemaakt volgens de VFN norm.

Hoe komt deze berekening tot stand?

Onze kredietverstrekkers zijn allen lid van de VFN (Vereniging van Financieringsondernemingen in Nederland). Een doel wat de VFN nastreeft is het bevorderen van bewust lenen en het in stand houden van een gezonde leenmarkt. Dit doen zijn onder meer door een duidelijke richtlijn op te geven wat er maximaal geleend mag worden. Dit is de zogenaamde VFN-norm. Middels deze VFN-norm zorgen zij ervoor dat kredietverstrekking verantwoord is. De norm houdt onder andere rekening met je inkomen, woonlast, woningtype en gezinssamenstelling. Hierdoor krijg je een goede eerste indicatie wat je maximale lening is. De kredietverstrekker bekijkt in jouw specifieke situatie wat je maximaal kan lenen. Dit doen zij aan de hand van jouw leningaanvraag.

A-Krediet is aangesloten bij:

Onze deskundigheid, betrouwbaarheid en kwaliteit is gewaarborgd. Wij zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Financieringsadviseurs, kortweg de NVF. De NVF hanteert een gedragscode die haar leden ondertekenen. Hierin staat bijvoorbeeld beschreven dat een NVF-lid naar eer en geweten handelt, het belang van een cliënt boven dat van zichzelf stelt en dat uitgaande informatie, adviezen of reclameuitingen nooit misleidend of onjuist zijn.

Daarnaast zijn wij aangesloten bij het klachteninstituut KIFID en zijn wij in het bezit van een vergunning van de Autoriteit Financiele Markten (AFM) waardoor wij mogen adviseren en bemiddelen in diverse financiële diensten. Bekijk hier onze vergunning.

Defam
BNP Paribas Personal Finance
Nationale Nederlanden
Interbank
Qander Consumer Finance

Bereken je besparing

Bereken of het oversluiten van je huidige lening naar A-Krediet interessant is met onze handige besparing tool.

Berekenen

Bereken je looptijd

Ben je benieuwd welke looptijd je af te sluiten lening heeft op basis van je gewenste leenbedrag en maandtermijn?

Berekenen

Bereken je maandtermijn

Ben je benieuwd welke maandtermijn je moet betalen bij het lenen van het door jou gewenste leenbedrag?

Berekenen

Auto kopen?

Keuken financieren?

Tuin verbouwen?

Geld besparen?