Lening advies? Persoonlijk advies over uw ideale lening

Lening advies

Lening advies
De adviseurs van A-Krediet kunnen en zullen, wanneer u hierom vraagt, persoonlijk telefonisch advies geven over uw ideale lening.

Naast de onderstaande uitleg over de verschillende leenvormen en mogelijkheden voor kredietbescherming bieden de adviseurs van A-Krediet een grote mate van persoonlijke ondersteuning en advies over uw lening. Het afsluiten van uw lening zonder advies is onverstandig en mist vaak het voordeel van een juiste leningaanvraag. Het betreft hierbij execution only wat inhoud dat u hierbij zelf de keuze maakt welke soort lening u wenst af te sluiten en of u uw maandlast wilt beschermen tegen werkeloosheid, arbeids-ongeschiktheid of overlijden. Execution only is bij A-Krediet niet mogelijk! Wij menen dat eerlijk, vertrouwd en veilig geld lenen gepaard gaat met de juiste advisering omtrent uw lening.

Wanneer u advies wenst omtrent uw lening zullen de kredietadviseurs van A-Krediet met u een inventarisatie maken met onder andere uw kennis over lenen, uw risicobereidheid en de risicoís bij overlijden, arbeidsongeschiktheid en werkloosheid en hierop hun advies voor de ideale lening baseren. 

Voor een indicatief beeld van de leenvorm die het best bij uw wensen en het bestedingsdoel past verwijzen wij u door naar onze lening advies module.

Leen vormen

Dankzij de gedegen opleiding en de ruime ervaring kunnen de adviseurs van A-Krediet u persoonlijk adviseren over de voor u meest interessante leenvorm. De meest voorkomende leenvormen hierbij zijn;

Het kan voorkomen dat bepaalde leenvormen gecombineerd met elkaar een andere lening vormen. De adviseurs van A-Krediet zullen dit uitvoerig met u bespreken en hier het lening advies op aanpassen.

Nibud over lenen

Als transparant financieringsintermediair verwijzen u graag voor meer informatie over lenen naar het Nibud (Nationaal Instituut voor Budgetvoorlichting).Bij het Nibud vindt u algemene informatie, tips en aandachtspunten bij het afsluiten van een lening. Tevens vind u hier de brochures van de AFM over de risicoís bij het lenen van geld.


Terug

Onze Producten
Doorlopend Krediet
Bij een Doorlopend Krediet heeft u de mogelijkheid financiŽle ruimte te krijgen... Meer over het doorlopend krediet
Persoonlijke Lening
Persoonlijke Lening is een vorm van achteraf sparen. U legt namelijk elke maand... Meer over de persoonlijke lening
Rente Krediet
Het Rentekrediet is een product dat erg veel op een Doorlopend Krediet lijkt... Meer over het rente krediet
Spaarkrediet
Een Spaarkrediet is een doorlopend krediet, gekoppeld aan een spaarverzekering... Meer over het spaarkrediet
Financial Lease
Financial Lease of zakelijke lease is een speciaal product voor ondernemers die... Meer over financial lease
Credit Card
Met uw persoonlijke Credit Card rekent u gemakkelijk af met uw handtekening... Meer over credit cards
Kredietbescherming
Vrijwel niemand kan voorzien of het inkomen door recessie, overlijden, arbeidsongeschiktheid... Meer over kredietbescherming


Klantreactie
Fijne communicatie en een super correcte afhandeling van de aanvraag.

Na veelvuldig overleg met de bank heeft     A-Krediet het toch voor elkaar gekregen en kunnen wij eindelijk starten met onze verbouwing.

Een echte aanrader!

Klik voor meer klantreacties