Let op! Geld lenen kost geld!

Onze werkwijze

Een veilige financiering in een vorm die goed bij jóuw situatie aansluit: onze adviseurs staan altijd voor je klaar. Om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn bij het aanvragen van een lening, is het wel belangrijk om je aanvraagformulier zo volledig mogelijk in te vullen. Uiteraard verlangen wij ook van je dat je bij het aanvragen van de lening alles volledig naar waarheid invult. Zodra wij de aanvraag binnen hebben, gaan we aan de slag en volgt vaak al binnen een werkdag een advies op maat!

Offerte aangevraagd

Zodra je het aanvraagformulier hebt ingevuld en verzonden, ontvang je spoedig een scherpe offerte. Wil je gebruik maken van die aanbieding, dan vragen we je om A-Krediet een aantal papieren retour te sturen, samen met de getekende offerte. Alle door ons opgevraagde documenten zijn van belang voor de snelheid van afwikkeling én voor de rente van je financiering.

Zodra wij jouw documenten hebben ontvangen en deze door de bank zijn gecontroleerd, wordt de aanvraag verwerkt en uitbetaald. Hoe completer je aanvraag wordt ingevuld, hoe scherper je financiering door ons geregeld is!

Auto kopen?

Keuken financieren?

Tuin verbouwen?

Geld besparen?