Let op! Geld lenen kost geld!
  • De laagste rente van Nederland
  • Offerte binnen 24 uur
  • 100% onafhankelijk

Onze werkwijze

Onze adviseurs staan altijd voor je klaar om je zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Een veilige financiering in een vorm die goed bij jóuw situatie aansluit: onze adviseurs staan altijd voor je klaar. Om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn bij het aanvragen van een lening, is het wel belangrijk om je aanvraagformulier zo volledig mogelijk in te vullen. Uiteraard verlangen wij ook van je dat je bij het aanvragen van de lening alles volledig naar waarheid invult. Zodra wij de aanvraag binnen hebben, gaan we aan de slag en volgt vaak al binnen een werkdag een advies op maat!

Kies de lening die bij je past

We bieden leningen aan in diverse vormen (bijvoorbeeld een persoonlijke lening of doorlopend krediet) en voor diverse leendoelen (bijvoorbeeld voor een auto, verbouwing of restschuld).

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Nadat je een keuze hebt gemaakt kan je via ons offerte formulier een vrijblijvende lening offerte aanvragen. Zorg ervoor dat je dit formulier zorgvuldig invult, dit bevordert de snelheid van het aanvraagtraject maar kan ook een fors lagere rente opleveren.

Ontvang een voorstel op maat

Onze deskundige kredietadviseurs gaan met jouw gegevens aan de slag en bieden jou een voorstel op maat tegen de scherpste rente en vanzelfsprekend tegen de beste voorwaarden.

Wij regelen de afhandeling

Nadat wij de getekende offerte hebben ontvangen, samen met alle stukken die jouw aanvraag compleet maken, zorgen we ervoor dat de bank jouw aanvraag verder in behandeling neemt en bij een akkoord aan je uitbetaald. Zo kan jij vaak al binnen 2 werkdagen van je geld genieten!

Een lening aanvragen doe je zo:

Vul je gegevens in en ontvang binnen 24 uur een vrijblijvend rentevoorstel. Wij gaan met jouw aanvraag aan de slag om de beste rente en voorwaarden voor je te bedingen.

Online aanvragen

Via het online offerte formulier vraag je jouw vrijblijvende offerte aan. Dit kost je niet meer dan 5 minuten.

Offerte op maat

Samen nemen we jouw situatie, wensen en mogelijkheden door en bieden je een offerte op maat aan.

Documenten

In een beveiligde omgeving verzorg je de upload van je documenten, voor een snelle en voorspoedige uitbetaling.

Uitbetaling

Wij handelen de leningaanvraag verder voor je af. Normaal staat binnen 2 werkdagen het geld op je rekening.

Offerte aanvragen