Let op! Geld lenen kost geld!
  • insert_chart De laagste rente van Nederland
  • access_time Offerte binnen 24 uur
  • flag 100% onafhankelijk

Santander Consumer Finance

Santander is de op vier na grootste bankengroep van de wereld en biedt dienst aan verdeeld over tien kernmarkten.

Santander Consumer Finance

Santander is de op vier na grootste bankengroep van de wereld. Dit is gerealiseerd in het ruim 150 jarige bestaan waarbij Santander haar producten en service aan 102 miljoen klanten levert, verdeeld over tien kernmarkten.

Sinds 2003 heeft Santander de Santander Consumer Finance groep opgericht. In de loop der jaren is Santander Consumer Finance vertegenwoordigd geraakt in 13 landen via meer dan 112.000 partners. In Europa is Santander Consumer Finance marktleider met meer dan 12,7 miljoen klanten.

In Nederland is Santander Consumer Finance sinds 20 jaar actief in het verstrekken van persoonlijke leningen en doorlopende kredieten. Santander is de afgelopen jaren als zelfstandige partij actief geweest maar heeft eveneens haar leningen via het intermediair afgezet. Ook Santander heeft echter, onder druk van de economische malaise, doen besluiten om te stoppen met het aanbieden van leningen via het professionele kredietintermediair. Hierdoor kan het zijn dat u nog een lening heeft lopen welke via een tussenpersoon is afgesloten maar zij u hiermee niet meer van dienst kan zijn.

Oversluiten lening Santander

A-Krediet is daarom van mening dat het oversluiten van uw lening bij Santander een interessante optie kan zijn. Niet alleen is de rente in de afgelopen jaar fors gedaald waardoor u hierop kan besparen maar eveneens kan het prettig zijn om een lening te hebben lopen bij een bank welke nog actief nieuwe producten aanbied, mede doordat zij hierdoor concurrerende producten en rentetarieven blijft ontwikkelen.

Neem daarom vrijblijvend contact op met een van de adviseurs van A-Krediet om uw mogelijkheden te bekijken. U kunt dit doen door telefonisch contact op te nemen op telefoonnummer 0318 – 452 452 of vul een aanvraagformulier via onze site in.

Auto kopen?

Keuken financieren?

Tuin verbouwen?

Geld besparen?