Let op! Geld lenen kost geld!

Intermediaire Voorschotbank

Intermediaire Voorschotbank is een financieringsmaatschappij die is gespecialiseerd in consumentenkrediet. Intermediaire Voorschotbank is ooit opgericht door de branchevereniging, de NVF, en Interbank. In samenspraak met elkaar is er toentertijd voor gekozen om een bank met goede producten, een eerlijke beloning en scherpe rentetarieven op te richten. Deze bank was (en is nog steeds) exclusief voor leden van de NVF waardoor er exclusiviteit geboden werden. Helaas is er door de aandeelhouders besloten om per 3 september 2013 bij de Intermediaire Voorschotbank geen nieuwe leningen meer te verstrekken. Wel is er voor gekozen om bestaande klanten de service te bieden welke zij verdienen en de reeds afgesloten kredieten tegen marktconforme voorwaarden te laten lopen. Hierdoor is het nog steeds goed mogelijk dat u een lening bij de Intermediaire Voorschotbank heeft.

Doorlopend krediet aanvragen

Zoals hierboven beschreven is het sinds september 2013 niet meer mogelijk om een doorlopend krediet bij Intermediaire Voorschotbank aan te vragen. Uw huidige doorlopend krediet bij de Intermediaire Voorschotbank blijft gewoon bestaan en u kunt ook nog steeds geld opnemen en extra boetevrij aflossen. Voor u, als klant, verandert er hierdoor vrijwel niets.

Persoonlijke lening aanvragen

Evenals het doorlopend krediet is ook het afsluiten van een persoonlijke lening bij Intermediaire Voorschotbank niet meer mogelijk. Ook hierbij geldt dat u uw huidige lening kan voortzetten en de maandtermijnen gelijk blijven. Na het einde van de contractsduur is de lening keurig ingelost, zoals van te voren met u overeengekomen.

Oversluiten lening Intermediaire Voorschotbank

Intermediaire Voorschotbank heeft altijd goede producten en scherpe rentetarieven aangeboden echter, sinds zij gestopt is met het aanbieden van leningen, zijn de rentes fors gedaald. Hierdoor kan het zijn dat uw ooit zo voordelige lening bij de Intermediaire Voorschotbank inmiddels niet meer zo voordelig is. Het over sluiten van uw lening kan daardoor ook een grote besparing opleveren. Vraag daarom via A-Krediet een nieuw voorstel op voor uw lopende lening. U kunt dit doen door telefonisch contact met ons op te nemen op telefoonnummer 0318-452452 of via ons leningaanvraagformulier op de site.

Auto kopen?

Keuken financieren?

Tuin verbouwen?

Geld besparen?