Geld lenen kost geld!

Doorlopend Krediet

Doorlopend Krediet

Bij een doorlopend krediet heeft u altijd geld achter de hand. U betaalt alleen rente over het opgenomen bedrag. Bij het afsluiten van een doorlopend krediet spreekt u een maximum leenbedrag af. Daarna bepaalt u zelf wanneer, hoeveel en waarvoor u uw financiële ruimte gebruikt. De looptijd staat niet vast, u kunt immers steeds weer opnemen wat is afgelost. Wanneer u een doorlopend krediet heeft kunt u op verschillende manieren eenvoudig over het geld beschikken.

Aflossing van een Doorlopend Krediet

Een doorlopend krediet lost u af in maandelijkse termijnen. In het termijnbedrag wordt zowel de aflossing als de variabele rente berekend. U kunt kiezen uit verschillende vaste maandelijkse termijnen. De looptijd is variabel omdat die onder meer afhangt van de rentestand en het opgenomen bedrag. Extra aflossen bij een doorlopend krediet kan onbeperkt en zonder extra kosten.

De kosten van een Doorlopend Krediet

U betaalt alleen rente over het opgenomen bedrag. Aan het eind van het jaar ontvangt u bij de meeste banken ook een jaaroverzicht van de betaalde rente. De rente van uw doorlopend krediet is overigens in de meeste gevallen niet meer fiscaal aftrekbaar, tenzij u het in uw eerste eigen huis investeert.

Kenmerken van een Doorlopend Krediet

Een doorlopend krediet is de meest flexibele vorm van geld lenen. U kunt boetevrij opnemen en extra aflossen. De rente is variabel en wijzigt met de marktrente mee.

Kredietvorm Doorlopend krediet
Omvang krediet Van € 5.000,- tot € 100.000,-
Maximum leeftijd U vraagt dit aan tot uw 65ste jaar
Opnemen Direct telefonisch via A-Krediet of via de pagina geld opnemen
Aflossen U kunt boetevrij en zonder extra kosten aflossen
Rentetarieven Bekijk het overzicht van de rente tarieven
Productvoorwaarden Op dit product zijn de algemene productvoorwaarden van toepassing
Prospectus Bekijk de prospectussen
Voordelen
  • U betaald alleen rente over het opgenomen bedrag
  • U kunt boetevrij aflossen en opnemen tot de afgesproken limiet
  • U heeft altijd een “potje” met geld achter de hand
  • Overlijden, werkloos- en arbeidsongeschiktheid apart te verzekeren
  • Lage rente
Aanvragen U kunt bij A-Krediet een doorlopend krediet online aanvragen: Vraag hier een doorlopend krediet aan!

Uw situatie

Benieuwd of een doorlopend krediet bij u past? Neem contact op met een van onze kredietadviseurs om uw situatie in kaart te laten brengen.  De kredietadviseur zal met u bekijken of een doorlopend krediet het (meest) geschikte leenproduct is voor uw situatie. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 0318-452452.

Aanvragen van een Doorlopend krediet

Het aanvragen van een doorlopend krediet is heel eenvoudig. U gaat daarvoor naar onze geld lenen pagina en vult hier het aanvraagformulier in.Na ontvangst bekijken wij direct of u in aanmerking komt voor een doorlopend krediet. Wij zullen een berekening maken wat u maximaal zou kunnen lenen. En wij proberen het beste voorstel van de bank te krijgen. Wij streven ernaar om op werkdagen binnen 24 uur u te kunnen berichten omtrent uw aanvraag voor de financiering. Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan!