Let op! Geld lenen kost geld!

Vraag vrijblijvend een offerte aan bij Qander Consumer Finance

Jouw adviseur gaat met je aanvraag aan de slag en zal de beste rente en voorwaarden voor je bedingen bij diverse banken. Vervolgens bespreken wij jouw mogelijkheden en wensen in een telefonisch gesprek of per e-mail. De offerte voor je lening ontvang je eenvoudig per e-mail of per post. Nadat wij de complete stukken van je retour hebben ontvangen is de lening binnen 2 werkdagen uitbetaald.

Vul het formulier in om een rentevoorstel te ontvangen. De aanvraag is vrijblijvend, je zit dus nergens aan vast.

  • Ik ga akkoord met een toetsing bij het Bureau Krediet Registratie (BKR) te Tiel alsmede geef ik toestemming om de op dit formulier ingevulde en eventueel nader te overleggen persoonsgegevens op te nemen in onze administratie en te delen met aanbieders van krediet en banken teneinde een offerte voor het gevraagde krediet te kunnen aanbieden.
  • Wij streven naar een optimale dienstverlening. Om dit te realiseren kunnen wij ten behoeve van kwaliteitsdoeleinden ons telefoongesprek met je opnemen. Wij attenderen je erop dat deze opname ten behoeve van integriteitsbewaking ook voor bewijsdoeleinden kan worden gebruikt.

Auto kopen?

Keuken financieren?

Tuin verbouwen?

Geld besparen?