Let op! Geld lenen kost geld!
  • De laagste rente van Nederland
  • Offerte binnen 24 uur
  • 100% onafhankelijk

Wat is een Doorlopend Krediet?

Wat is een Doorlopend Krediet?

Een doorlopend krediet is handig als je voor langere tijd extra geld wilt kunnen opnemen. Je spreekt namelijk een maximaal leenbedrag af, en bínnen dat maximum kun je onbeperkt geld blijven opnemen en aflossen. Je betaalt alleen rente over het bedrag dat je hebt opgenomen. In de maandelijkse aflostermijnen zitten zowel de aflossing als de variabele rente.

Doorlopend Krediet (6)

Wanneer wordt de maandtermijn van mijn Doorlopend Krediet voor het eerste geïncasseerd?

Een maand nadat het eerste bedrag uit je doorlopend krediet is opgenomen. Daarna blijft het afschrijven van je maandtermijn zo automatisch elke maand doorlopen.

Hoe kan ik mijn Doorlopend Krediet verhogen?

Heb je al een doorlopend krediet bij ons, en wil je dit verhogen? Vul dit formulier in, dan nemen we je aanvraag zo snel mogelijk in behandeling.

Kan ik opgenomen bedragen uit mijn Doorlopend Krediet later weer opnemen?

Zolang je nog niet het maximale leenbedrag van je doorlopend krediet hebt gebruikt, kun je bedragen blijven opnemen. Maar zit je aan het afgesproken maximum, dan moet je eerst geld aflossen voordat je weer geld kunt opnemen.

Hoeveel geld kan ik opnemen uit mijn Doorlopend Krediet?

Voor jouw doorlopend krediet is een maximaal leenbedrag afgesproken, binnen dat bedrag kun je onbeperkt lenen en weer aflossen, maar dus nóóit meer dan dat maximale bedrag. Stel, je doorlopend krediet is voor 15.000 euro tijdens je verbouwing. Dan kun je voor de afgesproken looptijd van je lening bedragen blijven lenen en aflossen, zolang je maar niet meer dan 15.000 euro totaal leent.

Hoe kan ik geld opnemen uit mijn Doorlopend Krediet?

Dat kan eenvoudig via onze website. Klik hier en vul het formulier in, dan regelen wij zo snel mogelijk dat het geld op je rekening staat.

Hoeveel kan ik maximaal lenen met een Doorlopend Krediet?

Heb je een doorlopend krediet, dan kun je maximaal het bedrag lenen dat is afgesproken als totale maximum voor het doorlopend krediet. Stel, je hebt een krediet afgesloten voor 10.000 euro, dan kun je bínnen dat bedrag onbeperkt opnemen en aflossen, maar dus nooit meer dan die 10.000 euro totaal. Wat het maximale bedrag is waarvoor je een doorlopend krediet kunt afsluiten, hangt af van jouw wensen en financiële situatie. Probeer onze gratis rekentool om te berekenen hoeveel je maximaal kunt lenen, of neem contact met ons op.

Offerte aanvragen