Let op! Geld lenen kost geld!
  • De laagste rente van Nederland
  • Offerte binnen 24 uur
  • 100% onafhankelijk

Hoe werkt geld lenen bij A-Krediet?

Hoe werkt geld lenen bij A-Krediet?

Leg ons je wensen voor via een vrijblijvende offerteaanvraag op onze website. Wij zoeken dan de lening met de meest gunstige voorwaarden voor je uit, en binnen 24 uur ontvang je van ons een aanbod. Stuur je dit aanbod ondertekend retour (per mail of via de website) met alle bewijsdocumenten die we nodig hebben, dan wordt dit zo snel mogelijk verwerkt. Meestal heb je na het opsturen van het ondertekende voorstel het geld binnen 2 dagen op je rekening staan.

Hoe werkt het (2)

Wat gebeurt er met mijn persoonsgegevens?

Niets meer of minder dan wat je met ons afgesproken hebt – we vinden het heel belangrijk dat jouw gegevens bij ons veilig zijn en enkel op een verantwoorde manier worden ingezet. We gebruiken jouw gegevens voor je leningaanvraag en de communicatie met jouw kredietverstrekker, en zorgen er verder voor dat je informatie veilig opgeslagen is. We verstrekken jouw persoonsgegevens nooit aan derden of andere partijen die niets met jouw leningaanvraag bij A-Krediet te maken hebben.

Met welke banken werkt A-Krediet samen?

Omdat we al jaren als betrouwbare, onafhankelijke bemiddelaar werken in onze branche, kunnen we jouw leningaanvraag voorleggen bij bijna alle banken. Bekijk hier een overzicht van de partijen waar we mee samenwerken.

Offerte aanvragen