Nooit meer in de file staan, genieten van de buitenlucht, samen met de vrienden de weg op richting jullie vakantiestek: de vrijheid van motorrijden! Heb je een nieuwe motor op het oog, wil je je huidige motor vervangen of wil je misschien een fijne tweedehandse motor aanschaffen? Daar komen best wat kosten bij kijken.

Als je die niet zelf achter de hand hebt, kun je bij ons een motorlening aanvragen! Onze financieringsspecialisten regelen een leenvorm en aflosafspraken die het beste passen bij je wensen en uitgavepatroon. Zodat jij onbezorgd kunt motorrijden!

Wat voor lening past bij de aanschaf van een motor?

Stel, je hebt een motor op het oog van 8000 euro. Verder heb je ongeveer 1000 euro nodig voor beschermende kleding en een helm. Op je spaarrekening staat 4000 euro, maar daarvan wil je graag 2000 euro als buffer bewaren voor bijvoorbeeld een kapotte wasmachine, autoproblemen, dat soort zaken. Dat betekent dat je graag 8000+1000-2000=7000 euro (exclusief rente) zou willen lenen. Een Persoonlijke Lening is dan vaak de ideale keuze. Daarbij krijg je een vaste looptijd en aflostermijn per maand, dus je weet precies waar je aan toe bent, en na het afsluiten van de lening ontvang je je leenbedrag in één keer op je rekening. Zo kun je meteen je hele motordroom verwezenlijken. Handig!

Een tweede geschikte optie is een Doorlopend Krediet. Hierbij kun je maandelijks uit een ‘maximaal leenpotje’ bedragen opnemen en aflossen. De rente bij een doorlopend krediet is vaak wat lager dan bij een persoonlijke lening. Maar een persoonlijke lening heeft een vaste loopduur, afgestemd op de gemiddelde levensduur van je motor. Een doorlopend krediet heeft dat niet. Je loopt daarbij het risico dat, stel dat je motor onherstelbaar beschadigd raakt, je met een motorlening zit voor een motor die je niet meer kunt gebruiken.

Wil je een motorlening aanvragen?

We regelen voor jou graag de beste en meest betrouwbare deal! In het formulier hieronder vul je eerst het bedrag in wat je graag zou willen lenen (enkel de aanschaf van de motor bijvoorbeeld, maar misschien ook wel de kosten voor motorkleding, of zelfs de kosten voor een motorrijbewijs). Vervolgens vul je in wat je gewenste maandtermijn zou zijn. Onze collega’s vragen met jouw gegevens de leenmogelijkheden bij diverse banken op, en kiezen voor jou de beste deal met het meest voordelige rentepercentage en looptijd. Binnen enkele werkdagen krijg je dan van ons dat voorstel opgestuurd, en kun je de knoop doorhakken. Wie weet staat die motor straks bij je voor de deur!

Voordelig lenen én de beste service!

Kiezen voor een lening van A-Krediet is een voordelige en veilige optie. Als professionele kredietbemiddelaar met jarenlange ervaring en een breed netwerk hebben onze kenners de keuze uit diverse banken. Zo kunnen we voor jouw persoonlijke situatie gegarandeerd een lening met de laagste rente en beste voorwaarden voor je motor vinden, zonder gedoe en tijdrovend uitzoekwerk voor jou. En toch razendsnel mét persoonlijke service!

Zelf berekenen wat geld lenen voor je motor kost? Bekijk dan onze handige tools en bereken zelf je maandtermijn of maximale lening! Wil je een lening afsluiten of meer informatie over vormen van financiering? Bel dan naar 0318 – 452 452, vraag een vrijblijvende offerte aan of vul ons contactformulier in. Onze experts helpen je graag!