Lekker ontspannen op vakantie met je eigen keuken, badkamer en slaapkamer plús helemaal zelf bepalen waar je neerstrijkt. Caravans zijn niet voor niets zo populair. Of je nou op zwarte zaterdag met liefde de file induikt op weg naar warmere sferen of elk jaar naar dezelfde knusse camping in Zeeland gaat met de kinderen, maakt helemaal niets uit. De vrijheid en zelfstandigheid van een caravan passen voor veel mensen in hun ideale vakantieplan.

Vaak gaat er dan ook heel wat onderzoek vooraf aan de aanschaf van een caravan. Welke faciliteiten biedt de caravan, hoe groot is deze, voor hoeveel personen is er (comfortabele) slaapruimte, is hij niet te zwaar voor de auto? En natuurlijk: hoe kunnen we deze het beste betalen? Van ons spaargeld? Of misschien met een lening?

Geld lenen voor een caravan: de beste opties

Zoals bij het afsluiten van elke vorm financiering wil je bij het aanvragen van een caravanlening precies weten waar je aan toe bent en geen cent te veel betalen. Terecht! Daarom zijn er een aantal zaken waar je op kunt letten. Allereerst is de levensduur van een caravan belangrijk, of deze nu splinternieuw is of tweedehands. Want je wil natuurlijk niet nog maandelijks je caravanlening afbetalen terwijl je al toe bent aan een nieuwe caravan! Ook is je caravan goed verzekeren vaak een slimme optie. Stel dat deze op vakantie onherstelbaar beschadigd raakt en je bent niet verzekerd. Dan bestaat de kans dat je nog wel lening hebt lopen, maar geen caravan meer. Wij adviseren je graag vrijblijvend over de beste aanpak!

De beste optie voor een lening bij een caravan is meestal een Persoonlijke Lening. Dat betekent dat je een lening afsluit voor een vast bedrag per maand (met een vaste rente!) en een vooraf afgestelde vaste looptijd. Het geleende bedrag ontvang je direct na het succesvol afsluiten van de rekening. Zo kun je snel je caravan naar keuze aanschaffen en weet je qua financiering precies waar je aan toe bent. Veilig en betrouwbaar!

Een tweede mogelijkheid is een Doorlopend Krediet. Daarbij ontvang je na het afsluiten van deze lening niet in één keer één bedrag, maar mag je onbeperkt geld opnemen en weer aflossen binnen een afgesproken maximaal leenbedrag. De looptijd van deze lening is onder meer afhankelijk van de (variabele) rente, de maandelijkse aflossing en heropnames. De rente is vaak wat goedkoper dan bij een persoonlijke lening, maar dus ook minder vastomlijnde afspraken over de looptijd. Een doorlopend krediet is bijvoorbeeld handig als je naar financiering voor je caravan ook andere zaken wilt betalen, zoals een kleine verbouwing of een tuinrenovatie.

Een lening voor je caravan aanvragen?

We regelen voor jou graag de beste en meest betrouwbare deal! In het formulier hieronder vul je het bedrag in dat je wilt lenen (de kosten van de caravan, of bijvoorbeeld de kosten van de caravan plus de fietsendrager die je erbij wilt aanschaffen). Vervolgens vul je in wat je per maandtermijn wilt en kunt aflossen. Ons financieringsteam legt jouw informatie voor aan diverse banken en kiest de beste deal met het meest voordelige rentepercentage en looptijd. Binnen enkele werkdagen ontvang je dit voorstel thuis en kun je de knoop doorhakken. Wellicht ga je de volgende vakantie met je caravan op stap!

Voordelig lenen én de beste service!

Geld lenen via A-Krediet is altijd een voordelige oplossing, omdat wij als professionele kredietbemiddelaar de keuze hebben uit diverse banken. Hierdoor krijg je gegarandeerd altijd de laagste rente en beste voorwaarden, zonder gedoe en tijdrovend uitzoekwerk. Mét persoonlijke service!

Zelf berekenen wat geld lenen voor je caravan kost? Wij hebben daar een aantal handige tools voor gemaakt. Zo bereken je zelf je looptijd of maximale lening! Wil je een lening afsluiten of meer informatie over vormen van financiering? Bel dan naar 0318 – 452 452, vraag een vrijblijvende offerte aan of vul ons contactformulier in. Onze experts helpen je graag!