Niet op één camping vakantie vieren, maar juist genieten van een uitgebreide rondreis? Geen zin om een tent op te zetten of je caravan af te koppelen, maar lekker meteen kunnen relaxen, overnachten en weer door naar de volgende mooie plek? Geen zin om aan te sluiten achter een rits met vrachtwagens maar gewoon vlot op de snelweg kunnen touren?

Dan is een camper iets voor jou! Kamperen 2.0, van álle gemakken voorzien. Aan zoveel vakantievoordelen zit echter wel een prijskaartje gebonden. Staat dat niet op je spaarrekening? Geen nood, een voordelige lening is vaak een prima optie. En daar kunnen we je bij helpen!

De beste leenopties bij een camperlening

Bij het kiezen van de beste leenvorm bij de aanschaf van een camper is het vooral belangrijk om goed na te denken over de ideale looptijd van de lening, én het maandbedrag dat je tijdens die looptijd zou kunnen aflossen. Bij de meest voordelige en betrouwbare leningen hangt zo’n looptijd samen met de levensduur van de camper: een nieuwe camper gaat langer mee dan een tweedehandscamper, bijvoorbeeld. Je wilt niet nog met een camperlening zitten als je de camper zelf al niet meer kunt rijden. Meestal is een persoonlijke lening om deze reden de ideale optie. Bij een persoonlijke lening heb je namelijk een vaste looptijd, rente én maandbedrag. Je ontvangt je geleende bedrag in één keer en kunt meteen je camper aanschaffen. Zonder verrassingen achteraf. Zorgeloos en overzichtelijk.

Een tweede optie is een doorlopend krediet. Bij een doorlopend krediet leen je niet één vast bedrag, maar sluit je een maximaal leenbedrag af waarbinnen je onbeperkt geld mag opnemen en aflossen. De rente bij een Doorlopend Krediet is vaak wat goedkoper dan bij een Persoonlijke Lening, maar deze is wél variabel. En de looptijd hangt niet af van de levensduur van de camper, maar van de rente, maandelijkse aflossingen, heropnames en eventuele achterstanden. Deze lening is minder geschikt als je enkel een camper wilt aanschaffen, maar wel als je naast de aanschaf van je camper bijvoorbeeld een dakkapel wilt laten aanleggen en je oprit opnieuw wilt laten bestraten.

Wil je een camperlening aanvragen?

Stuur ons wat basisgegevens op en wij leggen je vrijblijvend het beste en meest betrouwbare aanbod voor! In het formulier hieronder vul je eerst je gewenste leenbedrag in (enkel de kosten van de camper, of bijvoorbeeld de camper plus de kosten van een nieuwe set camperbanden). Vervolgens vul je in wat je gewenste maandtermijn zou zijn. Onze leningspecialisten vragen met jouw gegevens de leenmogelijkheden bij diverse banken op, en kiezen de beste deal met het meest voordelige rentepercentage en looptijd. Binnen enkele werkdagen krijg je ons voorstel opgestuurd zodat je dat in alle rust kunt overdenken. Misschien kan je campertrip dit seizoen al wel beginnen!

Voordelig lenen én de beste service!

Kiezen voor een lening van A-Krediet is een voordelige en veilige optie. Als professionele kredietbemiddelaar met jarenlange ervaring en een breed netwerk hebben onze kenners de keuze uit diverse banken. Zo kunnen we voor jouw persoonlijke situatie gegarandeerd een lening met de laagste rente en beste voorwaarden voor je camper vinden, zonder gedoe en tijdrovend uitzoekwerk voor jou. En toch razendsnel mét persoonlijke service!

Zelf berekenen wat geld lenen voor je camper kost? Bekijk dan onze handige tools en bereken zelf je maandtermijn of maximale lening! Wil je een lening afsluiten of meer informatie over vormen van financiering? Bel dan naar 0318 – 452 452, vraag een vrijblijvende offerte aan of vul ons contactformulier in. Onze experts helpen je graag!