Misschien wil je graag een tuin laten aanleggen die minder onderhoudsgevoelig is. Of juist je grind en tegels verruilen voor een weelderige groene jungle. Of wil je bijvoorbeeld een mooi groot tuinhuis laten plaatsen waar voldoende ruimte is voor alle tuinspullen, je motor of je schilderhobby. Van zwembad tot trampoline en van schuur tot fruitboomparadijs: een fijne tuin voegt een hoop plezier toe aan je dagelijkse leven én dat van je gezin. Een plek om te ontspannen in de zon, te bbq’en met vrienden en om ’s avonds bij te kletsen met een glaasje wijn.

Wil je de tuin van je dromen aan laten leggen, maar wil je of kun je je spaarrekening daar niet voor aanspreken? Wij helpen je graag bij het afsluiten van een aantrekkelijke financiering!

Geld lenen voor je tuin

Je bent toe aan een nieuwe tuin. Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Vul hieronder wat informatie in en stuur ons je gegevens op, dan kunnen wij je vrijblijvende aanvraag voor een tuinlening beginnen. Ons team van financieringsspecialisten legt jouw data voor aan ons netwerk van financieringsaanbieders. Zij kiezen vervolgens het voorstel met de laagste rente en de beste voorwaarden, zodat je nooit te veel betaalt voor je mooie tuin. Het voorstel specificeert ook de beste leenvorm voor jouw situatie. Vaak is dat een persoonlijke lening: hierbij ontvang je in één keer het afgesproken bedrag en heb je een vaste rente, maandtermijn en looptijd. Geen onverwachte verrassingen dus. Bij een hele uitgebreide tuinrenovatie, of bijvoorbeeld als je tegelijkertijd ook een stuk verbouwing van je huis wilt meefinancieren, kan een Doorlopend Krediet ook een goede optie zijn. Hierbij spreek je een maximaal leenbedrag af waarbinnen je onbeperkt geld kunt opnemen en aflossen. We helpen je graag bij het maken van de beste keuzes!

Via Berekenen en Verzekeren in het websitemenu kun je zelf handig en snel berekenen welke maandtermijn of looptijd bij je tuinlening past. Wil je graag een vraag stellen over een financiering of gewoon vrijblijvend extra informatie opvragen? Bel 0318 – 452 452, vraag een offerte aan of vul ons contactformulier in. Voordelig, transparant en probleemloos een lening afsluiten voor je tuin doe je bij A-Krediet!