Let op! Geld lenen kost geld.

Vakantiewoning

Geld lenen voor een vakantiewoning met een slimme lening van A-Krediet.

Vakantiewoning

Geld lenen voor een vakantiewoning

Je eigen vakantiewoning hebben is een droom voor heel veel Nederlanders. Een écht eigen plekje op je favoriete vakantiebestemming, of dat nu in eigen land is of over de grens. Bovendien kun je er natuurlijk niet alleen zelf gebruik van maken, je kunt je eigen vakantiewoning óók verhuren.

Een fijne extra bron van inkomsten. Heb je niet voldoende spaargeld om zo’n tweede woning meteen volledig zelf te betalen? Geen probleem: A-Krediet zorgt voor een passende lening waarmee je toch je droom kunt waarmaken!

Geld lenen voor een tweede woning

Van chalet tot appartement, van bungalow tot vakantiehuis: vakantiewoningen zijn er in allerlei vormen en maten. En dus ook in verschillende prijsklassen. De meest ideale financiering van je vakantiewoning is natuurlijk van je eigen spaargeld – dan heb je geen rentekosten of een lopende lening. Maar omdat een vakantiewoning meestal een flinke investering is, is dit voor de meeste mensen niet realistisch. Bovendien wil je natuurlijk ook spaargeld overhouden als buffer voor onverwachte kosten. Een veilige lening tegen gunstige voorwaarden kan dan toch die tweede woning mogelijk maken.

Begin je aanvraag

Ontvang een gratis en vrijblijvende offerte.

Rente6,9%
Maandbedrag€ 576
Looptijd120 mnd

De goedkoopste lening van Nederland.

De laagste vaste rente van Nederland: al vanaf 6,6%.

Eenvoudig een vrijblijvende offerte aanvragen via de website.

Door onze ruim 14 jaar ervaring weten we goed wat we doen!

Persoonlijke en betrouwbare service en een adviseur die jouw situatie kent.

Snel duidelijkheid: vaak heb je binnen één werkdag al een reactie op je aanvraag.

Vaak beschik je binnen 2 werkdagen al over het geld op je rekening!

Tevreden klanten geven ons gemiddeld een 9,2/10 op Klantenvertellen.nl

Wat voor lening past bij een vakantiehuis?

Bij je eerste koophuis is een hypotheek de meest logische vorm van lening – de rente is relatief laag en je mag deze fiscaal aftrekken. Maar bij een tweede koopwoning verlies je dat belastingvoordeel want die rente mag je niet meer aftrekken. Ook willen veel banken een vakantiewoning niet volledig financieren met een hypotheek, maar doen ze dat met maximaal 75% van het totale aankoopbedrag. Je moet dan dus veel meer geld zelf inleggen. Een hypotheek aanvragen voor een vakantiewoning in het buitenland is sowieso eigenlijk nooit mogelijk, omdat banken investeren in een woning in het buitenland te risicovol vinden.

De leenvorm die wij het meest adviseren bij de aankoop van een vakantiewoning is een Persoonlijke Lening. Bij een persoonlijke lening spreek je vooraf met je kredietverstrekker een vaste looptijd én een vaste rente af. Zo weet je precies hoeveel jaren je lening zal lopen en wat je per maand moet afbetalen. Deze rente kan nooit onverwacht stijgen! Je mag wél extra aflossen als je dat wilt en zo boetevrij de looptijd van je lening verkorten.

5 redenen waarom een Persoonlijke Lening goed past bij een vakantiewoning

  1. Met een Persoonlijke Lening ontvang je het bedrag voor je vakantiewoning in één keer op je rekening
  2. Je hebt je geld meestal binnen twee werkdagen op je rekening
  3. Je weet precies hoeveel je per maand moet betalen, en hoeveel maanden/jaren je lening loopt
  4. Je mag boetevrij extra aflossen
  5. De rente bij je persoonlijke lening zal nóóit onverwacht stijgen

Een paar tips!

Onze tips bij het afsluiten van een lening voor een vakantiewoning.

Houdt rekening met onverwachte kosten

Bij het kopen van een vakantiehuis of recreatiewoning komen regelmatig onverwachte kosten kijken. Sommige vakantieparken waarop je huis staat vragen bijvoorbeeld ‘erfpacht’, een soort huur voor de grond waarop je vakantiewoning is gebouwd.

Onafhankelijk onderzoek

Soms is het fijn om daarbij een onafhankelijke makelaar mee te laten kijken en zelf een marktonderzoek te doen, zeker als je de woning wilt gaan verhuren. Dan kom je beter beslagen ten ijs!

Houdt ook rekening met de bijkomende kosten

Vaak is er ook een Vereniging van Eigenaren (VvE) waaraan je een vaste bijdrage moet betalen. Gemeente belastingen, energiekosten, schoonmaakkosten als je dit zelf niet wilt of kunt doen (omdat je vakantiewoning bijvoorbeeld in het buitenland is)… Zet al deze kosten vooraf op een rij, zodat je achteraf niet voor vervelende verrassingen komt te staan.

Voordelig lenen én de beste service!

Kies je voor een lening bij A-Krediet, dan kies je voor zekerheid, de laagste rente en beste voorwaarden. Bovendien doen wij al het uitzoekwerk, zodat het jou geen gedoe en tijd kost. Je vakantiewoning is binnen handbereik! Wil je een lening afsluiten of meer informatie over vormen van financiering? Bel dan naar 0318 – 452 452, vraag een vrijblijvende offerte aan of vul ons contactformulier in. We staan voor je klaar!

Ruim 14 jaar ervaring. Zo krijg jij altijd de beste lening tegen de beste voorwaarden.

Binnen 24u offerte. Op werkdagen ontvang je binnen 24 uur een gratis offerte.

100% onafhankelijk. Geen deals met banken dus altijd de beste en voordeligste lening.