Geld lenen voor een motor

Geld lenen voor een motor

Met de slimste motorlening van Nederland

Motor financieren mét vaste maandlasten

Nooit meer in de file staan, genieten van de buitenlucht, samen met de vrienden de weg op richting jullie vakantiestek: de vrijheid van motorrijden! Heb je een nieuwe motor op het oog, wil je je huidige motor vervangen of wil je misschien een fijne tweedehandse motor aanschaffen? Daar komen best wat kosten bij kijken. Als je die niet zelf achter de hand hebt, kun je bij ons een motorlening aanvragen! Onze financieringsspecialisten regelen een leenvorm en aflosafspraken die het beste passen bij je wensen en uitgavepatroon. Zodat jij onbezorgd kunt motorrijden!

Een slimme lening voor je motor

Een motor kost je al snel een flink bedrag: van 5000 – 8000 voor een tweedehands model tot misschien wel 30.000 voor een nieuwe motor met een flink vermogen. Over het algemeen geldt: hoe groter de cilinderinhoud, hoe duurder. Niet zo gek dus dat niet iedereen dat zomaar op zijn of haar spaarrekening heeft staan. Wil je graag een motor aanschaffen zonder hier je spaargeld voor te gebruiken, dan heb je vaak twee opties: geld lenen bij een aanbieder zoals A-Krediet die voor jou de meest gunstige lening kan uitzoeken, óf kiezen voor financiering van de motor via de dealer. Dat laatste raden we eigenlijk altijd af, omdat in termijnen afbetalen áltijd duurder is. Voor een Persoonlijke Lening betaal je bijvoorbeeld misschien maar 3,3% rente, terwijl je bij afbetalen in termijnen soms wel 14% rente moet betalen! We helpen je graag bij het uitzoeken van de juiste keuze.

Waarom je motor financieren bij A-Krediet?

 • Binnen een werkdag gratis offerte via de website
 • De laagste vaste rente van Nederland, al vanaf 3,3%
 • Gemiddelde klantbeoordeling van een 9,2 uit 10
 • Ons team heeft diverse specialisten op het gebied van motorleningen
 • Je leenbedrag staat binnen 2 dagen op je rekening

Wat voor lening past bij een motor?

Stel, je hebt een motor op het oog van 8000 euro. Verder heb je ongeveer 1000 euro nodig voor beschermende kleding en een helm. Op je spaarrekening staat 4000 euro, maar daarvan wil je graag 2000 euro als buffer bewaren voor bijvoorbeeld een kapotte wasmachine, autoproblemen, dat soort zaken. Dat betekent dat je graag 8000+1000-2000=7000 euro (exclusief rente) zou willen lenen. Een Persoonlijke Lening is dan vaak de ideale keuze. Daarbij krijg je een vaste looptijd en aflostermijn per maand, dus je weet precies waar je aan toe bent, en na het afsluiten van de lening ontvang je je leenbedrag in één keer op je rekening. Zo kun je meteen je hele motordroom verwezenlijken. Handig!

Een tweede geschikte optie is een Doorlopend Krediet. Hierbij kun je maandelijks uit een ‘maximaal leenpotje’ bedragen opnemen en aflossen. De rente bij een doorlopend krediet is vaak wat lager dan bij een persoonlijke lening. Maar een persoonlijke lening heeft een vaste loopduur, afgestemd op de gemiddelde levensduur van je motor. Een doorlopend krediet heeft dat niet. Je loopt daarbij het risico dat, stel dat je motor onherstelbaar beschadigd raakt, je met een motorlening zit voor een motor die je niet meer kunt gebruiken.

Waarom is een Persoonlijke Lening zo populair bij aanschaf van een motor?

 1. Omdat je het hele aankoopbedrag dan binnen een paar dagen op je rekening hebt staan
 2. Omdat zowel de rente als de looptijd vast staan: je weet precies wat je lening totaal kost en wanneer je deze hebt afbetaald
 3. Je kunt altijd meer aflossen om sneller je lening af te betalen zónder dat dit je extra geld kost!
Persoonlijke Lening

Een Persoonlijke Lening is een krediet waarbij je vooraf afspreekt hoeveel je wilt lenen en wanneer je de lening hebt afgelost: de looptijd. De rente die je betaalt over die periode ligt ook meteen vast, en kan dus nooit onverwacht stijgen. Zo weet je vooraf precies waar je aan toe bent.

 • Je leent minimaal € 5.000 en maximaal € 150.000
 • Vaste en altijd lage rente vanaf 3,3%
 • Minimaal 12 maanden en mixmaal 180 maanden
 • Maandelijks een vast bedrag aan rente en aflossing
 • Tot 72 jaar of tot 78 jaar met een Seniorenlening

Persoonlijke Lening aanvragen

Doorlopend Krediet

Bij een Doorlopend Krediet spreek je een maximaal leenbedrag af. Binnen dat leenbedrag kun je onbeperkt geld lenen en weer aflossen, zolang je nooit meer leent dan dat afgesproken maximale bedrag. Met een Doorlopend Krediet heb je dus altijd geld achter de hand.

 • Je leent minimaal € 5.000 en maximaal € 150.000
 • Variabele rente (over het opgenomen bedrag)
 • De looptijd is variabel
 • Je lost maandelijks af, en kunt dit vrij opnemen
 • Tot 65 jaar

Doorlopend Krediet aanvragen

Extra tips bij geld lenen voor je motor

Weet je precies hoeveel je wilt lenen voor je nieuwe motor? Top, onze specialisten zoeken graag voor jou de goedkoopste lening met de meest gunstige voorwaarden voor je uit!

Maar heb je in dat bedrag naast het aankoopbedrag van jouw motor ook mogelijke bijkomende kosten meegenomen? De verzekering, benodigde kleding, een helm, misschien een motorrijbewijs? De instapkosten kunnen flink oplopen, dus misschien wil je daar wel een deel van mee-lenen. Goed om over na te denken!

En nog een goede tip: leen alleen bij partijen die ook een BKR-toetsing doen. Aanbieders die dit níet doen, bieden alleen hele dure leningen die een stuk minder veilig zijn!

Voordelig lenen én de beste service!

Kiezen voor een lening van A-Krediet is een voordelige en veilige optie. Als professionele kredietbemiddelaar met jarenlange ervaring en een breed netwerk hebben onze kenners de keuze uit diverse banken. Zo kunnen we voor jouw persoonlijke situatie gegarandeerd een lening met de laagste rente en beste voorwaarden voor je motor vinden, zonder gedoe en tijdrovend uitzoekwerk voor jou. En toch razendsnel mét persoonlijke service!

Zelf berekenen wat geld lenen voor je motor kost? Bekijk dan onze handige tools en bereken zelf je maandtermijn of maximale lening! Wil je een lening afsluiten of meer informatie over vormen van financiering? Bel dan naar 0318 – 452 452, vraag een vrijblijvende offerte aan of vul ons contactformulier in. Onze experts helpen je graag!

Al 1090 beoordelingen van tevreden klanten

Klanten geven ons gemiddeld een 9,2 op klantenvertellen.nl

“Super”

Goede ervaring mee en altijd heel behulpzaam en de medewerkers geven je altijd een heel fijn gevoel door ook even een praatje pot te hebben met je.

Super
“Geweldig”

Ik werd op een professionele pro actieve manier geholpen en kreeg snel reactie en duidelijkheid. Super dienstverlening. Zie je helaas niet zo veel meer.

Geweldig
“Super”

Hierbij grote dank aan Jeroen. Vriendelijke man, luisterend oor, en ook nog in voor een gezellig gesprekje. Wij zijn heel tevreden.

Super
“Top service”

Binnen 24 uur alles voor elkaar. Helder, vakkundig en zeker aan te bevelen. Verdiend meer sterren dan ik hier kan geven.

Top service

Rente vergelijken

Vergelijk onze altijd lage rentetarieven bij diverse aanbieders!

KredietverstrekkerRenteMaandlastenKostenAanvragen
bnp-paribas-personal-finance3,524729.593
defam3,524729.593
interbank3,724929.871
nationale-nederlanden3,825030.010
qander3,925130.150
abn-amro4,225530.572
ing-bank5,126631.860
 • Het Jaarlijks Kostenpercentage (JKP) is gelijk aan de rente van dit product.
 • Voor een Persoonlijke Lening geldt een minimale looptijd van 12 maanden en een maximale looptijd van 180 maanden.
 • Voor een Doorlopend Krediet geldt een minimale looptijd 1 maand, de maximale looptijd hangt af van de rente, extra aflossingen en extra opnames.
 • De minimale rente is 3,3% en de wettelijke maximale rente is 14%.
 • Laatst gecontroleerd op 24 november 2021.

Telefonisch bereikbaar

Adres

Openingstijden

 • ma t/m vr — 09:00 tot 17:30
 • za & zo — gesloten
 • Online — 24/7