Let op! Geld lenen kost geld.

Motorfinanciering

Geld lenen voor een motor met de slimste motorlening van Nederland.

Motorfinanciering

Geld lenen voor een motor

Nooit meer in de file staan, genieten van de buitenlucht, samen met de vrienden de weg op richting jullie vakantiestek: de vrijheid van motorrijden! Heb je een nieuwe motor op het oog, wil je je huidige motor vervangen of wil je misschien een fijne tweedehandse motor aanschaffen?

Daar komen best wat kosten bij kijken. Als je die niet zelf achter de hand hebt, kun je bij ons een motorlening aanvragen! Onze financieringsspecialisten regelen een leenvorm en aflosafspraken die het beste passen bij je wensen en uitgavepatroon. Zodat jij onbezorgd kunt motorrijden!

Een slimme lening voor je motor

Een motor kost je al snel een flink bedrag: van 5000 – 8000 voor een tweedehands model tot misschien wel 30.000 voor een nieuwe motor met een flink vermogen. Over het algemeen geldt: hoe groter de cilinderinhoud, hoe duurder. Niet zo gek dus dat niet iedereen dat zomaar op zijn of haar spaarrekening heeft staan. Wil je graag een motor aanschaffen zonder hier je spaargeld voor te gebruiken, dan heb je vaak twee opties: geld lenen bij een aanbieder zoals A-Krediet die voor jou de meest gunstige lening kan uitzoeken, óf kiezen voor financiering van de motor via de dealer. Dat laatste raden we eigenlijk altijd af, omdat in termijnen afbetalen áltijd duurder is. Voor een Persoonlijke Lening betaal je bijvoorbeeld misschien maar 3,3% rente, terwijl je bij afbetalen in termijnen soms wel 14% rente moet betalen! We helpen je graag bij het uitzoeken van de juiste keuze.

Begin je aanvraag

Ontvang een gratis en vrijblijvende offerte.

Rente6,5%
Maandbedrag€ 565
Looptijd120 mnd

Ons team heeft diverse specialisten op het gebied van motorleningen.

De laagste vaste rente van Nederland: al vanaf 6,5%.

Eenvoudig een vrijblijvende offerte aanvragen via de website.

Door onze ruim 14 jaar ervaring weten we goed wat we doen!

Persoonlijke en betrouwbare service en een adviseur die jouw situatie kent.

Snel duidelijkheid: vaak heb je binnen één werkdag al een reactie op je aanvraag.

Vaak beschik je binnen 2 werkdagen al over het geld op je rekening!

Tevreden klanten geven ons gemiddeld een 9,2/10 op Klantenvertellen.nl

Wat voor lening past bij een motor?

Stel, je hebt een motor op het oog van 8000 euro. Verder heb je ongeveer 1000 euro nodig voor beschermende kleding en een helm. Op je spaarrekening staat 4000 euro, maar daarvan wil je graag 2000 euro als buffer bewaren voor bijvoorbeeld een kapotte wasmachine, autoproblemen, dat soort zaken. Dat betekent dat je graag 8000+1000-2000=7000 euro (exclusief rente) zou willen lenen. Een Persoonlijke Lening is dan vaak de ideale keuze. Daarbij krijg je een vaste looptijd en aflostermijn per maand, dus je weet precies waar je aan toe bent, en na het afsluiten van de lening ontvang je je leenbedrag in één keer op je rekening. Zo kun je meteen je hele motordroom verwezenlijken. Handig!

Een tweede geschikte optie is een Doorlopend Krediet. Hierbij kun je maandelijks uit een ‘maximaal leenpotje’ bedragen opnemen en aflossen. De rente bij een doorlopend krediet is vaak wat lager dan bij een persoonlijke lening. Maar een persoonlijke lening heeft een vaste loopduur, afgestemd op de gemiddelde levensduur van je motor. Een doorlopend krediet heeft dat niet. Je loopt daarbij het risico dat, stel dat je motor onherstelbaar beschadigd raakt, je met een motorlening zit voor een motor die je niet meer kunt gebruiken.

Waarom is een Persoonlijke Lening zo populair bij aanschaf van een motor?

  1. Omdat je het hele aankoopbedrag dan binnen een paar dagen op je rekening hebt staan
  2. Omdat zowel de rente als de looptijd vast staan: je weet precies wat je lening totaal kost en wanneer je deze hebt afbetaald
  3. Je kunt altijd meer aflossen om sneller je lening af te betalen zónder dat dit je extra geld kost!

Een paar tips!

Onze tips bij het afsluiten van een lening voor je nieuwe motor.

BKR-toetsing

Leen alleen bij partijen die ook een BKR-toetsing doen. Aanbieders die dit níet doen, bieden alleen hele dure leningen die een stuk minder veilig zijn!

Houdt rekening met de levensduur van je aankoop!

Houdt bij het afsluiten van een lening voor de aanschaf van een auto rekening met de economische levensduur van de auto. Zo voorkom je dat je de lening aan het afbetalen bent als je toe bent aan een nieuwe auto.

Let op de bijkomende kosten

Maar heb je in dat bedrag naast het aankoopbedrag van jouw motor ook mogelijke bijkomende kosten meegenomen? De verzekering, benodigde kleding, een helm, misschien een motorrijbewijs? De instapkosten kunnen flink oplopen, dus misschien wil je daar wel een deel van mee-lenen. Goed om over na te denken!

Voordelig lenen én de beste service!

Kiezen voor een lening van A-Krediet is een voordelige en veilige optie. Als professionele kredietbemiddelaar met jarenlange ervaring en een breed netwerk hebben onze kenners de keuze uit diverse banken. Zo kunnen we voor jouw persoonlijke situatie gegarandeerd een lening met de laagste rente en beste voorwaarden voor je motor vinden, zonder gedoe en tijdrovend uitzoekwerk voor jou. En toch razendsnel mét persoonlijke service!

Zelf berekenen wat geld lenen voor je motor kost? Bekijk dan onze handige tools en bereken zelf je maandtermijn of maximale lening! Wil je een lening afsluiten of meer informatie over vormen van financiering? Bel dan naar 0318 – 452 452, vraag een vrijblijvende offerte aan of vul ons contactformulier in. Onze experts helpen je graag!

Ruim 14 jaar ervaring. Zo krijg jij altijd de beste lening tegen de beste voorwaarden.

Binnen 24u offerte. Op werkdagen ontvang je binnen 24 uur een gratis offerte.

100% onafhankelijk. Geen deals met banken dus altijd de beste en voordeligste lening.