Let op! Geld lenen kost geld.

Inboedel

Geld lenen voor je inboedel met een slimme lening van A-Krediet.

Inboedel

Geld lenen voor de inrichting van je woning

Net een nieuw huis? Dan gaat bijna altijd een flink deel van je spaargeld zitten in dingen als verf, gordijnen en vloeren. Het zou kunnen dat er dan weinig overblijft voor de nieuwe meubels die je in gedachten had. Daarvoor mag je helaas ook niet bijlenen binnen je hypotheek.

Of misschien ligt het niet aan een verhuizing, maar is je inboedel gewoon echt aan vervanging toe. Laat je spaargeld het niet toe om voor de inboedel te gaan waar je van droomt? Wil je die toch graag op korte termijn realiseren? A-Krediet zorgt voor een veilige lening op maat!

Geld lenen voor een inboedel

Soms kan een nieuwe hoekbank of inbouwkast net het verschil maken in je woning. Misschien is je huidige inboedel gewoon echt aan vervaning toe. Of is er net iets belangrijks kapot gegaan? En het komt ook regelmatig voor dat na het kopen van een nieuw huis er gewoon weinig budget over is om het daadwerkelijk in te richten. Geen probleem! Vaak biedt een lening die past bij jouw financiële situatie dan tóch uitkomst. Onze experts denken graag vrijblijvend met je mee over de mogelijkheden en zoeken gratis voor je uit welke van onze betrouwbare aanbieders de meest goedkope lening biedt tegen de beste voorwaarden.

Begin je aanvraag

Ontvang een gratis en vrijblijvende offerte.

Rente6,9%
Maandbedrag€ 576
Looptijd120 mnd

Onze leningen zijn véél goedkoper dan kopen op afbetaling.

De laagste vaste rente van Nederland: al vanaf 6,6%.

Eenvoudig een vrijblijvende offerte aanvragen via de website.

Door onze ruim 14 jaar ervaring weten we goed wat we doen!

Persoonlijke en betrouwbare service en een adviseur die jouw situatie kent.

Snel duidelijkheid: vaak heb je binnen één werkdag al een reactie op je aanvraag.

Vaak beschik je binnen 2 werkdagen al over het geld op je rekening!

Tevreden klanten geven ons gemiddeld een 9,2/10 op Klantenvertellen.nl

Wat voor lening past bij een dakkapel?

Als je online op zoek gaat naar een lening voor je inrichting, meubels of inboedel, dan kom je vanzelf de term ‘consumptief krediet’ tegen. In feite betekent dat gewoon ‘een vorm van lening die geschikt is voor dingen met een beperkte houdbaarheid’. Een meubelstuk gaat, afhankelijk van het soort en het onderhoud natuurlijk, gemiddeld tussen de 5 en de 20 jaar mee. Voor zo’n soort leendoel bestaan verschillende soorten leningen, zoals een ‘doorlopend krediet’ en een ‘persoonlijke lening’. 

Een doorlopend krediet sluit in dit geval niet zo goed aan; dat is meer iets voor tijdens een verbouwing of als je voor langere tijd vaker wilt kunnen lenen en aflossen. Bovendien heeft een doorlopende lening geen vaste looptijd én een variabele rente. Bij een persoonlijke lening daarentegen liggen je rente én je looptijd vast, dus weet je precies wat je lening je gaat kosten. Je kunt exact het bedrag lenen dat je nodig hebt voor je gewenste inboedel, en krijgt dat binnen een paar dagen op je rekening. Omdat de rente vast ligt, kunnen de kosten voor deze lening nóóit onverwacht stijgen.

5 redenen waarom een Persoonlijke Lening het beste past bij een dakkapel

  1. De rente van deze lening ligt vast en kan dus nooit stijgen
  2. Ook de looptijd ligt vast, dus je weet precies wanneer je lening is afbetaald
  3. Ondanks dat de looptijd eigenlijk vast ligt, mag je wél boetevrij extra aflossen om de looptijd te verkorten
  4. Al vanaf 6,6% rente, terwijl meubels kopen op afbetaling soms wel 14% rente kost!
  5. Het hele leenbedrag meestal binnen twee werkdagen je rekening

Een paar tips!

Onze tips bij het afsluiten van een lening voor je inboedel.

Tweedehands is ook een prima optie

Ook kunnen tweedehands meubels soms nét zo mooi zijn als nieuwe, en je heel veel geld schelen. Bedenk dat dat je zulke meubels eerst professioneel kunt laten reinigen als je dat prettig vindt; zo zijn ze helemaal zo goed als nieuw.

Koop niet op afbetaling

Kies liever niet voor het betalen van meubels of bijvoorbeeld wasmachines via maandelijkse aflossingen. Je betaalt vaak meer dan 3 keer zoveel rente als je bij een persoonlijke lening zou doen, waardoor je aankoop onnodig veel extra geld kost!

Neem de tijd!

Pas op met beslissingen nemen onder tijdsdruk! Soms is het zo dat na aankoop van een nieuw huis je snel je woning volledig ingericht wilt hebben, om zo het project van A tot Z te hebben afgerond. Maar dat betekent dat je dan ook extra snel die perfecte bank, kast of bed gevonden moet hebben, en dan betaal je al snel te veel. Als je nog even je ‘oude’ meubels kunt blijven gebruiken en rustig zoekt naar het perfecte plaatje, vind je vaak veel betere deals.

Vraag een gratis offerte aan!

Bij A-Krediet vinden we het belangrijk dat je vrijblijvend informatie over leenvormen en -mogelijkheden op kunt vragen, op de manier die bij jóu past. Dus wil je gewoon een mail sturen? Prima. Even bellen? Geen probleem. Liever op locatie persoonlijk in gesprek gaan? Wees welkom! Geld lenen kost geld: wij zorgen er graag voor dat je precies weet waar je aan toe bent, plús nooit teveel betaalt! Klik hier voor het aanvragen van een gratis offerte, of neem gewoon contact met ons op.