Geld lenen voor je inboedel

Geld lenen voor je inboedel

Met een slimme lening van A-Krediet

Geld lenen voor de inrichting van je woning

Net een nieuw huis? Dan gaat bijna altijd een flink deel van je spaargeld zitten in dingen als verf, gordijnen en vloeren. Het zou kunnen dat er dan weinig overblijft voor de nieuwe meubels die je in gedachten had. Daarvoor mag je helaas ook niet bijlenen binnen je hypotheek. Of misschien ligt het niet aan een verhuizing, maar is je inboedel gewoon echt aan vervanging toe. Laat je spaargeld het niet toe om voor de inboedel te gaan waar je van droomt? Wil je die toch graag op korte termijn realiseren? A-Krediet zorgt voor een veilige lening op maat!

Geld lenen voor een inboedel

Soms kan een nieuwe hoekbank of inbouwkast net het verschil maken in je woning. Misschien is je huidige inboedel gewoon echt aan vervaning toe. Of is er net iets belangrijks kapot gegaan? En het komt ook regelmatig voor dat na het kopen van een nieuw huis er gewoon weinig budget over is om het daadwerkelijk in te richten. Geen probleem! Vaak biedt een lening die past bij jouw financiële situatie dan tóch uitkomst. Onze experts denken graag vrijblijvend met je mee over de mogelijkheden en zoeken gratis voor je uit welke van onze betrouwbare aanbieders de meest goedkope lening biedt tegen de beste voorwaarden.

Waarom een lening voor woninginrichting bij A-Krediet?

 • Véél goedkoper dan meubels kopen op afbetaling – daarbij betaal je vaak veel te veel rente!
 • A-Krediet biedt de laagste rente van Nederland, al vanaf 3,4%
 • Onze klanten beoordelen onze service met een 9,2!
 • Via onze website al binnen één werkdag een gratis offerte
 • Leen je bij ons? Dan staat je leenbedrag binnen 2 dagen op je rekening

Wat voor lening past bij een inboedel?

Als je online op zoek gaat naar een lening voor je inrichting, meubels of inboedel, dan kom je vanzelf de term ‘consumptief krediet’ tegen. In feite betekent dat gewoon ‘een vorm van lening die geschikt is voor dingen met een beperkte houdbaarheid’. Een meubelstuk gaat, afhankelijk van het soort en het onderhoud natuurlijk, gemiddeld tussen de 5 en de 20 jaar mee. Voor zo’n soort leendoel bestaan verschillende soorten leningen, zoals een ‘doorlopend krediet’ en een ‘persoonlijke lening’. 

Een doorlopend krediet sluit in dit geval niet zo goed aan; dat is meer iets voor tijdens een verbouwing of als je voor langere tijd vaker wilt kunnen lenen en aflossen. Bovendien heeft een doorlopende lening geen vaste looptijd én een variabele rente. Bij een persoonlijke lening daarentegen liggen je rente én je looptijd vast, dus weet je precies wat je lening je gaat kosten. Je kunt exact het bedrag lenen dat je nodig hebt voor je gewenste inboedel, en krijgt dat binnen een paar dagen op je rekening. Omdat de rente vast ligt, kunnen de kosten voor deze lening nóóit onverwacht stijgen.

5 redenen waarom een Persoonlijke Lening het beste past bij woninginrichting

 1. De rente van deze lening ligt vast en kan dus nooit stijgen
 2. Ook de looptijd ligt vast, dus je weet precies wanneer je lening is afbetaald
 3. Ondanks dat de looptijd eigenlijk vast ligt, mag je wél boetevrij extra aflossen om de looptijd te verkorten
 4. Al vanaf 3,4% rente, terwijl meubels kopen op afbetaling soms wel 14% rente kost!
 5. Het hele leenbedrag meestal binnen twee werkdagen je rekening

Tips bij geld lenen voor kosten koper

Pas op met beslissingen nemen onder tijdsdruk! Soms is het zo dat na aankoop van een nieuw huis je snel je woning volledig ingericht wilt hebben, om zo het project van A tot Z te hebben afgerond. Maar dat betekent dat je dan ook extra snel die perfecte bank, kast of bed gevonden moet hebben, en dan betaal je al snel te veel. Als je nog even je ‘oude’ meubels kunt blijven gebruiken en rustig zoekt naar het perfecte plaatje, vind je vaak veel betere deals.

Ook kunnen tweedehands meubels soms nét zo mooi zijn als nieuwe, en je heel veel geld schelen. Bedenk dat dat je zulke meubels eerst professioneel kunt laten reinigen als je dat prettig vindt; zo zijn ze helemaal zo goed als nieuw.

En de laatste tip? Kies liever niet voor het betalen van meubels of bijvoorbeeld wasmachines via maandelijkse aflossingen. Je betaalt vaak meer dan 3 keer zoveel rente als je bij een persoonlijke lening zou doen, waardoor je aankoop onnodig veel extra geld kost!

Vraag een gratis offerte aan!

Bij A-Krediet vinden we het belangrijk dat je vrijblijvend informatie over leenvormen en -mogelijkheden op kunt vragen, op de manier die bij jóu past. Dus wil je gewoon een mail sturen? Prima. Even bellen? Geen probleem. Liever op locatie persoonlijk in gesprek gaan? Wees welkom! Geld lenen kost geld: wij zorgen er graag voor dat je precies weet waar je aan toe bent, plús nooit teveel betaalt! Klik hier voor het aanvragen van een gratis offerte, of neem gewoon contact met ons op.

Bereken je maximale lening

Al 1068 beoordelingen van tevreden klanten

Klanten geven ons gemiddeld een 9,2 op klantenvertellen.nl

“Geweldig”

Ik werd op een professionele pro actieve manier geholpen en kreeg snel reactie en duidelijkheid. Super dienstverlening. Zie je helaas niet zo veel meer.

Geweldig
“Completely satisfied”

All the persons I had contact with are very friendly, serious and professional. Great team!

Completely satisfied
“Super”

Goede ervaring mee en altijd heel behulpzaam en de medewerkers geven je altijd een heel fijn gevoel door ook even een praatje pot te hebben met je.

Super
“Top service”

Goed en snel geregeld. Goed geholpen. Duidelijk geïnformeerd. Snel reacties op alle e-mails.

Top service

Rente vergelijken

Vergelijk onze altijd lage rentetarieven bij diverse aanbieders!

KredietverstrekkerRenteMaandlastenKostenAanvragen
defam3,624829.731
interbank3,724929.871
nationale-nederlanden3,825030.010
qander3,925130.150
bnp-paribas-personal-finance4,125430.431
abn-amro4,225530.572
ing-bank5,126631.860
 • Het Jaarlijks Kostenpercentage (JKP) is gelijk aan de rente van dit product.
 • Voor een Persoonlijke Lening geldt een minimale looptijd van 12 maanden en een maximale looptijd van 180 maanden.
 • Voor een Doorlopend Krediet geldt een minimale looptijd 1 maand, de maximale looptijd hangt af van de rente, extra aflossingen en extra opnames.
 • De minimale rente is 3,4% en de wettelijke maximale rente is 14%.
 • Laatst gecontroleerd op 21 september 2021.

Telefonisch bereikbaar

Adres

Openingstijden

 • ma t/m vr — 09:00 tot 17:30
 • za & zo — gesloten
 • Online — 24/7