Geld lenen voor bestedingsruimte

Geld lenen voor bestedingsruimte

Met een slimme lening bij A-Krediet

Geld lenen voor meer bestedingsruimte

Iedereen heeft wel eens een periode waarin ze wat extra geld kunnen gebruiken. Misschien wil je je droomreis maken, wil je wat meer kunnen uitgeven aan cadeaus tijdens de feestdagen of is het tijd om een kinderkamer in te richten. Dan ben je bij A-Krediet aan het juiste adres. Wij zoeken op basis van jouw situatie een veilige lening tegen de meest gunstige voorwaarden!

Geld lenen voor financiële ruimte

Soms voorzie je dat je de komende periode gewoon wat meer bestedingsruimte nodig hebt. Gezinsuitbreiding, verhuizing, jubilea, maar soms ook vormen van tegenslag: er kan van alles aan de hand zijn waarbij net dat beetje extra geld je veel meer ruimte en rust geeft. Gelukkig is er vaak van alles mogelijk. Leg ons je financiële situatie voor en wij zoeken voor jou de goedkoopste lening tegen de beste voorwaarden. Omdat we met al onze jaren ervaring een groot netwerk met betrouwbare aanbieders hebben opgebouwd, is er altijd voldoende keuze!

Waarom lenen voor meer bestedingsruimte bij A-Krediet?

 • Omdat je bij ons al leent vanaf 3,4% rente, de laagste van Nederland!
 • Omdat je gratis een offerte kunt aanvragen
 • Omdat je die gratis offerte al binnen één werkdag ontvangt 
 • Omdat onze klanten ons een 9,2 uit 10 geven
 • Omdat je hele leenbedrag vaak al met 2 werkdagen op je rekening staat

Wat voor lening voor meer financiële ruimte?

Weet je nog niet precies hoeveel geld je wilt lenen, of wil je tijdens een langere periode geld tot je beschikking hebben waaruit je kunt putten? Dan is misschien een Doorlopend Krediet iets voor jou. Het lijkt een beetje op de leenvorm van een creditcard: je spreekt een maximaal leenbedrag af met een aanbieder (zoals een bank) en binnen dat bedrag mag je onbeperkt geld lenen en aflossen. Je betaalt maandelijks de aflossingen plus rente over het bedrag dat je hebt geleend binnen dat afgesproken maximum. De looptijd van zo’n doorlopend krediet is variabel omdat deze afhangt van je leenpatroon, en de rente is óók variabel. Deze kan dus stijgen waardoor je lening wat duurder wordt.

Weet je wel precies waarvoor je wilt lenen en hoeveel je nodig hebt? Dan past een Persoonlijke Lening beter bij jouw leendoel. Hierbij spreek je een bedrag af dat je dan vaak al binnen twee werkdagen op je rekening krijgt gestort. Bij een persoonlijke lening liggen zowel de looptijd als de rente vast, dus weet je vooraf precies wat je lening je gaat kosten. Dat zorgt voor meer overzicht en zekerheid. 

5 voordelen van een persoonlijke lening voor meer bestedingsruimte

 1. Je kunt precies het bedrag lenen dat je nodig hebt
 2. De rente ligt vast, dus je hoeft nooit onverwacht meer voor je lening te betalen!
 3. De looptijd ligt vast, maar je mag wél boetevrij extra aflossen
 4. Je leenbedrag krijg je bij ons vaak al binnen twee dagen op je rekening
 5. A-Krediet heeft een groot netwerk van betrouwbare aanbieders voor een extra gunstige persoonlijke lening

Tips bij geld lenen voor meer financiële vrijheid

Geld lenen kost altijd geld, omdat je rente moet betalen over het bedrag dat je leent. Leen daarom alleen via betrouwbare partijen en kijk uit voor leningen die ‘te mooi om waar te zijn’ lijken – lees altijd goed de voorwaarden door! Het kan jaren duren voordat sommige leningen zijn afbetaald, dus zorg ervoor dat je zeker weet dat je de maandlasten altijd probleemloos kunt blijven betalen. 

Leen je via A-Krediet, dan bekijken onze leenspecialisten altijd zorgvuldig jouw financiële situatie. zodat ze kunnen zoeken naar een lening die je geen zorgen geeft maar juist extra vrijheid brengt! En heb je meerdere leningen lopen, of een wat oudere lening? Soms kan het oversluiten hiervan je dan veel geld besparen. Ook daarbij kunnen we je helpen.

Weten wat je kunt lenen?

In het hoofdmenu van onze website vind je bij Berekenen diverse rekentools: daarmee kun je zelf snel berekenen welke maandtermijn of looptijd bij je past. Je kunt natuurlijk ook meteen een gratis, vrijblijvende offerte opvragen via onze website. Vertrouwd en voordelig lenen doe je bij A-Krediet!

Bereken je maximale lening

Al 1069 beoordelingen van tevreden klanten

Klanten geven ons gemiddeld een 9,2 op klantenvertellen.nl

“Super”

Hierbij grote dank aan Jeroen. Vriendelijke man, luisterend oor, en ook nog in voor een gezellig gesprekje. Wij zijn heel tevreden.

Super
“Completely satisfied”

All the persons I had contact with are very friendly, serious and professional. Great team!

Completely satisfied
“Top service!”

Altijd goed te woord gestaan, meedenkend en klantgericht. Erg fijn contact met Jeroen van A-krediet.

Top service!
“Snel geregeld”

Na een prettig eerste telefonisch contact werd er snel gehandeld op onze aanvraag. Je wordt op de hoogte gehouden van de status van de aanvraag. En er werd gelijk contact opgenomen toen de goedkeuring er was.

Snel geregeld

Rente vergelijken

Vergelijk onze altijd lage rentetarieven bij diverse aanbieders!

KredietverstrekkerRenteMaandlastenKostenAanvragen
defam3,624829.731
interbank3,724929.871
nationale-nederlanden3,825030.010
qander3,925130.150
bnp-paribas-personal-finance4,125430.431
abn-amro4,225530.572
ing-bank5,126631.860
 • Het Jaarlijks Kostenpercentage (JKP) is gelijk aan de rente van dit product.
 • Voor een Persoonlijke Lening geldt een minimale looptijd van 12 maanden en een maximale looptijd van 180 maanden.
 • Voor een Doorlopend Krediet geldt een minimale looptijd 1 maand, de maximale looptijd hangt af van de rente, extra aflossingen en extra opnames.
 • De minimale rente is 3,4% en de wettelijke maximale rente is 14%.
 • Laatst gecontroleerd op 21 september 2021.

Telefonisch bereikbaar

Adres

Openingstijden

 • ma t/m vr — 09:00 tot 17:30
 • za & zo — gesloten
 • Online — 24/7