Let op! Geld lenen kost geld.

Besparen

Leningen oversluiten om te besparen, tegen de laagste rente van Nederland.

Besparen

Besparen door samenvoegen leningen

Het komt regelmatig voor dat mensen verschillende leningen naast elkaar hebben lopen – soms zelfs zónder dat ze zich hier heel bewust van zijn. Een smartphone die je in termijnen afbetaalt en een creditcard kunnen namelijk, afhankelijk van de bedragen die open staan, óók als lening meetellen.

Of misschien heb je een lening voor je auto, of een verbouwing, of je nieuwe keuken. Wist je dat voor veel van deze leningen vaak een onnodig hoge rente wordt betaald? Als je deze leningen laat samenvoegen tot één nieuwe lening, kan dat meestal tegen een veel lagere rente! Vaak kan je zo flink besparen.

Wanneer is leningen samenvoegen voordelig?

Even rood staan op je rekening, een bedrag lenen via je creditcard… We staan er vaak niet bij stil, maar over dit soort bedragen moet je soms wel 14% rente betalen! En ook bij het afbetalen van een aankoop in termijnen zit je vaak vast aan zulke hoge rentes. Laat je al deze lening samenvoegen tot één nieuwe lening zoals een Persoonlijke Lening? Dan betaal je veel minder rente: soms maar 6,5%. En zo bespaar je dus bij het afbetalen heel veel geld! De rente staat nu ook nog eens historisch laag en bij een persoonlijke lening mag je tussentijds aflossen zonder dat hierbij extra kosten komen kijken. Heb je dus meerdere leningen lopen? Dan is het zeker de moeite waard om eens te (laten) bekijken wat jij door het samenvoegen van je leningen zou kunnen besparen.

Begin je aanvraag

Ontvang een gratis en vrijblijvende offerte.

Rente6,5%
Maandbedrag€ 565
Looptijd120 mnd

Pak je voordeel

Profiteer van de voordelen van geld lenen bij A-Krediet.

Bij nieuwe lening lagere rente en dus lagere maandlasten

De laagste vaste rente van Nederland: al vanaf 6,5%.

Eenvoudig een gratis en vrijblijvende offerte aanvragen.

Oversluiten/samenvoegen leningen is gratis bij A-Krediet.

Minder kosten en méér overzicht, want je hebt maar één kredietverstrekker.

Snel duidelijkheid: vaak heb je binnen één werkdag al een reactie op je aanvraag.

Vaak beschik je binnen 2 werkdagen al over het geld op je rekening!

Tevreden klanten geven ons gemiddeld een 9,2/10 op Klantenvertellen.nl

Een paar handige tips

Onze extra tips bij het oversluiten van je lening.

Lagere rente en maandbedrag

Meestal is het zo dat vooral kleine leningen een hogere rente hebben. Kun je die samenvoegen tot één grotere lening, dan zijn de kleine leningen afgelost en betaal je voor de grotere lening een lagere rente en maandbedrag.

De moeite loont

Uit ervaring blijkt dat sommige mensen het een hoop gedoe vinden: oversluiten. Maar niets is minder waar: je hoeft alleen maar een gratis en vrijblijvende offerte aan te vragen. A-Krediet doet de rest. Dat is makkelijk verdient!

Let goed op de extra kosten bij oudere leningen

Meestal is het samenvoegen van verschillende leningen dus een goed idee! Maar let op: sommige wat oudere, langer lopende (en vaak grotere) leningen zijn niet boetevrij aflosbaar. Laat je deze samenvoegen met andere leningen, dan kan dit dus eenmalig extra kosten opleveren. Bekijk vooraf of deze extra kosten opwegen tegen de besparing gedurende de resterende looptijd van de lening. Dat kunnen onze experts natuurlijk ook voor je uitzoeken!

Vraag vandaag nog je gratis offerte aan!

Ook weten wat je zou kunnen besparen door je leningen samen te voegen? Soms scheelt het zelfs een paar honder euro per maand! Onze experts hebben jarenlange ervaring in het gunstig samenvoegen van verschillende leningen, en kiezen voor jou de goedkoopste leningen uit tegen de beste voorwaarden. Veilig, voordelig en vertrouwd. Vraag vandaag nog je gratis offerte aan, dan heb je binnen één werkdag een reactie!

Ruim 14 jaar ervaring. Zo krijg jij altijd de beste lening tegen de beste voorwaarden.

Binnen 24u offerte. Op werkdagen ontvang je binnen 24 uur een gratis offerte.

100% onafhankelijk. Geen deals met banken dus altijd de beste en voordeligste lening.