Leningen oversluiten om te besparen

Leningen oversluiten om te besparen

Tegen de laagste rente van Nederland

Besparen door samenvoegen leningen

Het komt regelmatig voor dat mensen verschillende leningen naast elkaar hebben lopen – soms zelfs zónder dat ze zich hier heel bewust van zijn. Een smartphone die je in termijnen afbetaalt en een creditcard kunnen namelijk, afhankelijk van de bedragen die open staan, óók als lening meetellen. Of misschien heb je een lening voor je auto, of een verbouwing, of je nieuwe keuken. Wist je dat voor veel van deze leningen vaak een onnodig hoge rente wordt betaald? Als je deze leningen laat samenvoegen tot één nieuwe lening, kan dat meestal tegen een veel lagere rente! Vaak kan je zo flink besparen.

Wanneer is leningen samenvoegen voordelig?

Even rood staan op je rekening, een bedrag lenen via je creditcard… We staan er vaak niet bij stil, maar over dit soort bedragen moet je soms wel 14% rente betalen! En ook bij het afbetalen van een aankoop in termijnen zit je vaak vast aan zulke hoge rentes. Laat je al deze lening samenvoegen tot één nieuwe lening zoals een Persoonlijke Lening? Dan betaal je veel minder rente: soms maar 3,5%. En zo bespaar je dus bij het afbetalen heel veel geld! De rente staat nu ook nog eens historisch laag en bij een persoonlijke lening mag je tussentijds aflossen zonder dat hierbij extra kosten komen kijken. Heb je dus meerdere leningen lopen? Dan is het zeker de moeite waard om eens te (laten) bekijken wat jij door het samenvoegen van je leningen zou kunnen besparen.

Waarom leningen samenvoegen bij A-Krediet?

 1. We bieden de laagste rente van Nederland: al vanaf 3,4%!
 2. Onze klanten beoordelen ons met gemiddeld een 9,2
 3. Oversluiten/samenvoegen leningen is gratis bij A-Krediet
 4. Bij nieuwe lening lagere rente en dus lagere maandlasten
 5. Minder kosten en méér overzicht, want maar één kredietverstrekker
 6. Binnen 24 uur (werkdag) een gratis offerte
 7. Altijd persoonlijk advies op basis van jouw situatie!

Extra tips voordat je leningen laat oversluiten

Meestal is het zo dat vooral kleine leningen een hogere rente hebben. Kun je die samenvoegen tot één grotere lening, dan zijn de kleine leningen afgelost en betaal je voor de grotere lening een lagere rente en maandbedrag.

Meestal is het samenvoegen van verschillende leningen dus een goed idee! Maar let op: sommige wat oudere, langer lopende (en vaak grotere) leningen zijn niet boetevrij aflosbaar. Laat je deze samenvoegen met andere leningen, dan kan dit dus eenmalig extra kosten opleveren. Bekijk vooraf of deze extra kosten opwegen tegen de besparing gedurende de resterende looptijd van de lening. Dat kunnen onze experts natuurlijk ook voor je uitzoeken!

Vraag vandaag nog je gratis offerte aan!

Ook weten wat je zou kunnen besparen door je leningen samen te voegen? Soms scheelt het zelfs een paar honder euro per maand! Onze experts hebben jarenlange ervaring in het gunstig samenvoegen van verschillende leningen, en kiezen voor jou de goedkoopste leningen uit tegen de beste voorwaarden. Veilig, voordelig en vertrouwd. Vraag vandaag nog je gratis offerte aan, dan heb je binnen één werkdag een reactie!

Bereken je maximale lening

Al 1068 beoordelingen van tevreden klanten

Klanten geven ons gemiddeld een 9,2 op klantenvertellen.nl

“Top service”

Binnen 24 uur alles voor elkaar. Helder, vakkundig en zeker aan te bevelen. Verdiend meer sterren dan ik hier kan geven.

Top service
“Super”

Hierbij grote dank aan Jeroen. Vriendelijke man, luisterend oor, en ook nog in voor een gezellig gesprekje. Wij zijn heel tevreden.

Super
“Geweldig”

Ik werd op een professionele pro actieve manier geholpen en kreeg snel reactie en duidelijkheid. Super dienstverlening. Zie je helaas niet zo veel meer.

Geweldig
“Super”

Goede ervaring mee en altijd heel behulpzaam en de medewerkers geven je altijd een heel fijn gevoel door ook even een praatje pot te hebben met je.

Super

Rente vergelijken

Vergelijk onze altijd lage rentetarieven bij diverse aanbieders!

KredietverstrekkerRenteMaandlastenKostenAanvragen
defam3,624829.731
interbank3,724929.871
nationale-nederlanden3,825030.010
qander3,925130.150
bnp-paribas-personal-finance4,125430.431
abn-amro4,225530.572
ing-bank5,126631.860
 • Het Jaarlijks Kostenpercentage (JKP) is gelijk aan de rente van dit product.
 • Voor een Persoonlijke Lening geldt een minimale looptijd van 12 maanden en een maximale looptijd van 180 maanden.
 • Voor een Doorlopend Krediet geldt een minimale looptijd 1 maand, de maximale looptijd hangt af van de rente, extra aflossingen en extra opnames.
 • De minimale rente is 3,4% en de wettelijke maximale rente is 14%.
 • Laatst gecontroleerd op 21 september 2021.

Telefonisch bereikbaar

Adres

Openingstijden

 • ma t/m vr — 09:00 tot 17:30
 • za & zo — gesloten
 • Online — 24/7