Let op! Geld lenen kost geld.

De Nederlandse Voorschotbank

Geld lenen via De Nederlandse Voorschotbank Zo is deze organisatie zeer actief in kredietverleningen aan consumenten en werken dan ook…

Geld lenen doe je zelf online tegen de laagste rente van Nederland.

Geld lenen via De Nederlandse Voorschotbank

Zo is deze organisatie zeer actief in kredietverleningen aan consumenten en werken dan ook samen met een groot netwerk van geselecteerde kredietadviseurs. A-Krediet is een van de geselecteerde kredietadviseurs waarmee De Nederlandse Voorschotbank samenwerkt.

Persoonlijke lening aanvragen

Het is mogelijk om bij de Nederlandse Voorschotbank een Persoonlijke Lening aan te vragen. Deze lening kun je afsluiten met een looptijd van 6 tot en met 120 maanden. Om in aanmerking te komen voor deze lening zul je ten minste 21 jaar moeten zijn en mag je niet ouder zijn dan 72 jaar. Indien je een persoonlijke lening aanvraagt, zul je deze voor de leeftijd van 73 jaar afgelost moeten hebben. Het maximale bedrag wat je kunt lenen is € 50.000.

Doorlopend krediet aanvragen

Natuurlijk is het ook bij de Nederlandse Voorschotbank mogelijk om een Doorlopend Krediet af te sluiten. De aflossing ligt tussen de 1 en 3% van het kredietlimiet. Ook bij een doorlopend krediet zul je minimaal 21 jaar moeten zijn om dit af te sluiten. De maximale leeftijd waarmee je een doorlopend krediet kunt afsluiten is 59 jaar. Je zult het doorlopend krediet volledig aflossen voor je 65ste levensjaar. Bij een doorlopend krediet kun je maximaal een bedrag van € 50.000 lenen.