Eigen Huis Krediet

Een ‘Huiseigenaar Doorlopend Krediet’, ook wel bekend als WOZ-krediet, heeft dezelfde kenmerken als een Doorlopend Krediet maar dan met een lagere (variabele) rente. Heb je een koopwoning? En zoek je naar een flexibel lopend krediet? Dan kun je dankzij dit Huiseigenaar doorlopend krediet geld lenen tegen aantrekkelijke voorwaarden!

Kosten

Met een Huiseigenaar Doorlopend Krediet betaal je alleen rente over het opgenomen bedrag van je toegestane maximum. Je bepaalt zelf of je het gehele bedrag ineens opneemt, of slechts een gedeelte. Aan het eind van het jaar ontvang je bij de meeste banken een jaaroverzicht van de betaalde rente. Gebruik je de lening om je restschuld te financieren? Dan kan deze fiscaal aftrekbaar zijn!

Aflossen

Een Huiseigenaar Doorlopend Krediet los je af in maandelijkse termijnen. In die termijnen zitten zowel de aflossing als de bijbehorende variabele rente. Je kunt kiezen uit verschillende vaste maandelijkse termijnen. De looptijd is variabel, omdat die onder meer afhangt van de rentestand en het opgenomen bedrag. Extra aflossen mag onbeperkt (en zonder extra kosten!).

Kenmerken

Een Huiseigenaar Doorlopend Krediet is een voordelige, verantwoorde lening: als huiseigenaar leen je tegen een extra gunstig tarief, en je kunt boetevrij meer opnemen of aflossen.

KredietvormHuiseigenaar Doorlopend krediet
Omvang kredietVan € 10.000,- tot € 75.000,-
Maximum leeftijdTot 65 jaar
OpnemenTelefonisch via A-Krediet of via onze pagina ‘Geld opnemen
AflossenBoetevrij, zonder extra kosten
RentetarievenBekijk het overzicht van de rentetarieven
Voorwaarden en informatieOp dit product zijn algemene productvoorwaarden van toepassing. Bekijk hier de wettelijke voorwaarden van onze partners.
Voordelen
  • Je betaalt alleen rente over het opgenomen bedrag
  • Boetevrij aflossen en opnemen tot de afgesproken limiet
  • Altijd een “potje” met geld achter de hand
  • Overlijden, werkloosheid en arbeidsongeschiktheid apart te verzekeren
  • Extra lage rente voor huiseigenaren

Aanvragen

Het aanvragen van een Huiseigenaar Doorlopend Krediet is heel eenvoudig via ons aanvraagformulier. Na ontvangst van je gegevens bekijken wij direct of je in aanmerking komt voor een Huiseigenaar Doorlopend Krediet – onze adviseurs beoordelen altijd welk leenproduct het beste geschikt is voor jouw situatie. We maken ook een berekening wat je maximaal zou kunnen lenen op basis van het beste voorstel van de bank. Meestal ontvang je op werkdagen binnen 24 uur van ons een reactie. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Vraag dan via het aanvraagformulier een vrijblijvende offerte aan, of bel snel 0318-452452!

Huiseigenaren Krediet
KredietbedragMaandtermijnDebetrenteJKPDuur overeenkomstTotale kostenAanvragen
€ 10.000€ 2005,8%5,8%58 mnd€ 11.600€ 10.000 lenen
€ 15.000€ 3004,8%4,8%56 mnd€ 16.800€ 15.000 lenen
€ 25.000€ 5004,6%4,6%56 mnd€ 28.000€ 25.000 lenen
€ 50.000€ 10004,6%4,6%56 mnd€ 56.000€ 50.000 lenen
Deze tabel toont de tarieven van een huiseigenaren krediet met per bedrag de laagst mogelijke rente die wij je kunnen aanbieden.