Creditcard

Online iets bestellen, een hotel boeken, eenvoudig op vakantie in winkels betalen: een persoonlijke creditcard biedt internationaal gemakkelijk en snel wat extra financiële ruimte wanneer nodig. Na aankoop betaal je het aankoopbedrag af in maandelijkse termijnen – en door een limiet op je kaart in te (laten) stellen, leen je nooit meer dan je zonder problemen in een maand kunt terugbetalen. Veilig en verantwoord.

Kenmerken

De maximale bestedingslimiet van je persoonlijke creditcard is deels afhankelijk van het soort kaart en de aanbieder, maar wordt sowieso afgestemd op jouw persoonlijke situatie. Heb je eenmaal een creditcard, dan kun je hiermee bijna overal ter wereld veilig geld opnemen en betalen. Je aankopen zijn verzekerd tegen schade, verlies en diefstal.

Kosten

Meestal betaal je een jaarlijkse bijdrage voor je kaart; verder moet je per maand afbetalen wat je met de kaart hebt gefinancierd. Betaal je dit bedrag af binnen de afgesproken termijn van de aanbieder – vaak 21 dagen – dan voorkom je een boete of het betalen van rente. Je betaalt vaak wel rente wanneer je je openstaande saldo in termijnen terugbetaalt, of bijvoorbeeld een bedrag van je creditcard naar je bankrekening overboekt. Gebruik je je creditcard vaak en los je de openstaande bedragen niet maandelijks af? Dan loont het om te kijken of een persoonlijke lening of doorlopend krediet niet voordeliger is: de rente over creditcard leningen ligt vaak relatief hoog.

Kenmerken

KredietvormCreditcard
Omvang krediet€ 2.500,-
Maximum leeftijdTot 65 jaar
OpnemenPinnen met uw creditcard of online overboeken
AflossenBoetevrij, zonder extra kosten
Rentetarieven11,90% op jaarbasis + € 11,95 jaarlijkse kaartbijdrage
Voorwaarden en informatieOp dit product zijn algemene productvoorwaarden van toepassing. Bekijk hier de wettelijke voorwaarden van onze partners.
Voordelen
  • Je kunt je creditcard in een groot deel van het winkelaanbod in Nederland én de rest van de wereld gebruiken. Ook bij bijna alle grote webshops kun je met je creditcard betalen.
  • Je betaalt per maand 2% over hetgeen wat je hebt opgenomen (met een minimum van 20 euro)
  • Afbetaalde bedragen kun je meteen weer opnemen
  • Je betaalt alleen rente over het uitstaande saldo, als het geheel niet met de maandelijkse betaling is voldaan
  • Gratis verzekerd tegen schade, verlies of diefstal

Aanvragen

Het aanvragen van een creditcard is bij A-Krediet erg eenvoudig, je vult gewoon ons aanvraagformulier in. Na ontvangst bekijken wij direct of je in aanmerking komt voor een creditcard en of deze optimaal bij jouw situatie past. A-Krediet berekent ook wat je maximale bestedingslimiet zou zijn, waarbij we zorgen voor het beste voorstel van de bank. Meestal ontvang je op werkdagen binnen 24 uur van ons een reactie.