Een lening sluit je niet zo maar af, dat begrijpen wij als geen ander. Je wil zeker weten dat je de financiële verantwoordelijkheden van zo’n lening probleemloos kunt dragen. Je wil ook zeker weten dat je een lening afsluit met de allerbeste voorwaarden, afgestemd op jouw persoonlijke situatie. En je wil zeker weten dat je plezier hebt van je lening! Daarom hebben wij het afsluiten van een voordelige én betrouwbare lening zo gemakkelijk mogelijk voor je gemaakt.

Berekenen

Verder vind je op deze pagina Berekenen & verzekeren ook diverse rekentools waarmee je alvast zelf kunt uitrekenen welk leenbedrag, maandtermijn of looptijd bij jouw situatie past. Je kunt zélfs bereken wat het oversluiten van je bestaande lening(en) naar A-krediet je voor besparing zou kunnen opleveren!

Verzekeren

Als je bij ons aanklopt voor een financiering, zoekt je persoonlijke leningadviseur voor jou een lening die je zekerheid biedt. Daarbij kijken we niet alleen naar de kosten en leenvoorwaarden, maar ook naar verzekeringen die je kunnen helpen. Want wat hebben werkeloosheid, arbeidsongeschiktheid of een overlijden voor invloed op een lopende lening die afbetaald moet worden? Wij leggen het graag aan je uit.