Toetsing bij het BKR in Tiel maakt deel uit van de leningaanvraag

Toetsing BKR

Algemene informatie Bureau Krediet Registratie
Het Bureau Krediet Registratie, kortweg BKR, registreert en informeert over het leen- en betaalgedrag van consumenten in Nederland. Het BKR legt in het Centraal Krediet Informatiesysteem(CKI) de betalingverplichting van clienten die een flexibel krediet, gsm-abonnement of een kredietfaciliteit hebben vast. Wanneer u bijvoorbeeld een creditcard, limiet op uw betaalrekening of een gsm-abonnement heeft bent u bekend bij het BKR.

In het CKI worden de betalingsverplichtingen van consumenten met een flexibel krediet of gsm-abonnement vast gelegd. Dit betekend niet dat, wanneer u bij het BKR geregistreerd staat, dit automatisch een negatieve invloed heeft op de beoordeling van uw financieringsaanvraag. Gelukkig komt bij ongeveer 95 % van alle registraties de consument de betalingsverplichting gewoon netjes na.

Beoordeling en toetsing door A-Krediet
Om voor een financiering bij A-Krediet in aanmerking te komen doen wij een zogenaamde BKR toetsing. Uit deze toetsing blijkt of u lopende financiering(en) een gsm-abonnement of een limiet op uw betaalrekening heeft en of er in het verleden betalingsproblemen zijn geweest.  Hiermee krijgen wij een volledig beeld van het betalings- en leengedrag van een consument en voorkomen we dat er wellicht te veel hooi op de vork wordt genomen.

Door de toetsing bij het BKR zorgt A-Krediet ervoor dat er verantwoord en veilig geleend wordt en wij niet meer krediet verstrekken dan goed voor u is. Zo blijft uw financiele sitatie nu en in de toekomst verantwoord en veilig.

Aanvraag afgewezen?
Mocht u een aanvraag voor online geld lenen bij A-Krediet hebben ingediend en bericht van ons hebben ontvangen dat uw aanvraag afgewezen is dan is dit vaak een belangrijk signaal. Dit betekend feitelijk dat er binnen uw huidige inkomen, betalings- of leengedrag geen ruimte is om de maandelijkse rente en aflossing van een nieuwe financiering te bekostigen. Het toch aangaan van een (nieuwe) financiering zou in zo'n geval een groot risico met zich meebrengen. Voor u als aanvrager zou de aflossing grote financiele problemen met zich mee kunnen brengen en voor de geldverstrekker is het risico op betalingsproblemen erg groot. Door deze manier van werken zorgen we er samen voor dat er alleen veilige en verantwoorde leningen door A-Krediet worden verstrekt.   

Onze Producten
Doorlopend Krediet
Bij een Doorlopend Krediet heeft u de mogelijkheid financiŽle ruimte te krijgen... Meer over het doorlopend krediet
Persoonlijke Lening
Persoonlijke Lening is een vorm van achteraf sparen. U legt namelijk elke maand... Meer over de persoonlijke lening
Rente Krediet
Het Rentekrediet is een product dat erg veel op een Doorlopend Krediet lijkt... Meer over het rente krediet
Spaarkrediet
Een Spaarkrediet is een doorlopend krediet, gekoppeld aan een spaarverzekering... Meer over het spaarkrediet
Financial Lease
Financial Lease of zakelijke lease is een speciaal product voor ondernemers die... Meer over financial lease
Credit Card
Met uw persoonlijke Credit Card rekent u gemakkelijk af met uw handtekening... Meer over credit cards
Kredietbescherming
Vrijwel niemand kan voorzien of het inkomen door recessie, overlijden, arbeidsongeschiktheid... Meer over kredietbescherming


Klantreactie
Fijne communicatie en een super correcte afhandeling van de aanvraag.

Na veelvuldig overleg met de bank heeft     A-Krediet het toch voor elkaar gekregen en kunnen wij eindelijk starten met onze verbouwing.

Een echte aanrader!

Klik voor meer klantreacties