Reviews, ervaringen, beoordelingen en klant reacties over gel...

Reviews

Wat klanten zeggen...

10-07-2013 - Bedankt voor de goede inzet!
Na een lange tijd hebben we besloten om al onze leningen samen te voegen en daarbij zijn we uitgekomen bij A-Krediet.
Vanaf de aanvraag gaat het direct al zoals het hoort.
Het aangevraagde bedrag konden we net niet krijgen dus belde A-Krediet ons op om een net iets lager aanbod te doen wat wel binnen ons financiële plaatje past. Zodra we het aanbod hebben geaccepteerd ging het heel snel. We hebben alle benodigde stukken verstuurd en een akkoord ontvangen van A-Krediet.
Dezelfde dag nog stond het geld op onze rekening en op die van de overige, over te nemen leningen.
Ik kan niet anders zeggen dan dat dit een bedrijf is welke weet waar ze mee bezig zijn.

Nogmaals bedankt voor de goede service!

10-07-2013


19-09-2012 - Fijne communicatie en een super correcte afhandeling van de aanvraag. Na veelvuldig overleg met de bank heeft A-Krediet het toch voor elkaar gekregen en kunnen wij eindelijk starten met onze verbouwing. Tot nu toe een echte aanrader! Omdat we in het begin wat sceptisch waren hebben we achteraf gezien een te laag bedrag voor de verbouwing aangevraagd. Nu maar een kijken hoe een aanvraag voor een verhoging gaat verlopen.

19-09-2012


17-10-2011 - Goedenmiddag,

Graag wou ik nog even terugkoppelen dat ik net gezien heb dat het geld al bij ons op de rekening is gestort. Ik vind dit zeer spoedig en wil jullie voor dit en de goede samenwerking complimenteren. Wij hadden een slechte ervaring bij een andere financier met een erg vervelend lang traject waarbij het niet leek te gaan lukken met de tussenpersoon als de bank (zelfde bank als nu!) maar de ervaring die we bij jullie hebben mogen opdoen bewijst het tegenovergestelde van wat mogelijk is. Mijn dank hiervoor!

17-10-2011


08-04-2011 - Hallo Johan,

Bedankt voor de snelle afwikkeling van mijn credit. Super. Als ik in de toekomst weer iets nodig heb (verzekeringen e.d.) zal ik zeker aan jullie denken.

08-04-2011


28-09-2010 - Wij hadden voor de realisering van ons droom extra financiële middelen nodig en besloten, na het lezen van diverse reviews met jullie in zee te gaan. Een spannende stap aangezien dit voor ons de eerste keer was dat wij “online” onze financiering regelde. Voorheen kozen wij wat dat betreft voor meer “zekerheid” van onze eigen bank. Maar aangezien die veel en veels te duren was, besloten we de gok op de som te nemen. En niet zonder uitmuntend resultaat, goede en duidelijke informatie en een vlotte verwerking van onze aanvraag. Tussen onze offerte en het ontvangen van het bedrag op onze rekening zat krap 6 dagen (inclusief het weekend). Wij zijn super blij dat wij deze stap hebben genomen. Het scheelde een hoop geld en geregel. Het enige wat wij in deze hele procedure hebben gedaan is de papieren invullen en onderteken en de rest is door jullie afgehandeld. Onze hartelijke dank daarvoor! En… hoort zegt het voort!.

28-09-2010


13-09-2010 - Graag wil ik u hartelijk bedanken voor de bemiddeling en de manier waar op mijn kredietaanvraag tot stand is gekomen.
De manier van communiceren, via sms en e-mail spreek mij bijzonder aan.

Zeker zal ik, als mij om financieel of verzekeringadvies wordt gevraagd naar A-Krediet verwijzen.

Nogmaals mijn hartelijke dank.

13-09-2010


10-06-2010 - Goed werk heeft tijd nodig, dat zie je wel weer.
Het bedrag wijkt nauwelijks af van het vorige en met de rente is te leven.
Als dit het is wat je voor ons eruit hebt gesleept moet ik U een geweldig compliment geven.
Andere aanbieders boden 10.000 en 11.000 aan , Met de afkoop van de lopende lening kon ik wel hoger komen,

Maar dit is wat wij zochten.

10-06-2010


13-11-2009 - Johan, bedankt voor de snelle en korrekte wijze van afhandeling, binnen enkele dagen het dure DSB krediet en nog een andere lening, samen best een hoog bedrag (en op 60 jarige leeftijd !) , omgezet naar een veel goedkopere lening, met een vaste rente ! Inklusief overlijdensrisico.
Wat bij andere banken tot nu toer niet lukte. Zeer zeker is A-Krediet een aanrader !

13-11-2009


30-08-2009 - langs deze weg wil ik Johan heel hartelijk bedanken voor de moeite die hij voor ons heeft genomen een maand is hij bezig geweest om voor ons alles teregelen en inderdaad met sucses dit was echt geen grapje ngmaals onze hartelijke dank wat Johan voor elkaar heeft gekregen is ons bij velen banken niet gelukt

30-08-2009


18-08-2009 - Beste A-Krediet medewerker,

Wij willen u bedanken voor het regelen van onze kredietaanvraag. Deze is vandaag al goedgekeurd en uitbetaald waardoor wij inmiddels het geld al op onze rekening hebben ontvangen en de auto (veel) eerder dan gepland op kunnen halen.

Tenslotte willen wij u nogmaals bedanken voor de correcte en spoedige afhandeling van onze vragen e.d. Daar kunnen andere organisaties / instanties een voorbeeld aan nemen.

18-08-2009


10-03-2009 - na lang tobben hebben we de stap gezet en een verhoging aangevraagt bij het a krediet.
na onze ervaringen is een financiering aanvragen niet altijd zo makkelijk waardoor wij er weinig vertrouwen in hadden. toen we eindelijk de stap durfde te zetten bleek het bij a krediet niet zo moeilijk te zijn., in een paar dagen was het geregeld en het bedrag op onze bank gestort.
we zijn hier heel blij mee en hopen nu ons doel zo snelmogelijk te kunnen berijken.

10-03-2009


02-03-2009 - Dank voor uw inzet en de genomen moeite, nu verder met de verbouwing, en
hopelijk een van de laatste leningen, we hebben het huis van boven tot onder
en rondom buiten onder handen genomen.
Het laatste is de hal, nieuw plafond en dak boven hal isoleren en de wc
beneden in de hal.

Met deze lening kunnen we het hier bovenstaande afmaken.

Nogmaals dank.

02-03-2009


Vul hier uw reactie in
Uw naam
Uw E-mail adres
 
 
Bereken uw maximale lening

Burgelijke staat
Woonsituatie
 
Netto maandinkomen (€ )
Partner maandinkomen (€ )
Woonlast (€ )
U kunt maximaal € lenen!

Vraag hier uw offerte aan!


Veilig lenen


A-Krediet werkt alleen samen met banken die verantwoord geld lenen hoog in het vaandel hebben staan. Als u geld leent via
A-Krediet leent u nooit meer dan verantwoord is in uw persoonlijk situatie. Zo voorkomt u vervelende verassingen!

A-Krediet staat voor verstandig, veilig en verantwoord lenen!

Vraag direct een veilige en verantwoorde lening offerte aan.