Bekijk de acceptatie criteria en kom in aanmerking voor een l...

Acceptatiecriteria

A-Krediet bemiddelt voor een groot aantal geldverstrekkers in Nederland. Elke geldverstrekker heeft zijn eigen acceptatienormen en voorwaarden. Als professionele kredietbemiddelaar zal A-Krediet voor u altijd een voordelige financiering met de beste voorwaarden selecteren uit het ruime aanbod.

Om voor een financiering bij A-Krediet in aanmerking te komen dient u in ieder geval aan de onderstaande voorwaarden voldoen.

 • Uw leeftijd ligt tussen de 18- en 68 jaar.
 • U heeft een tijdelijk of vast dienstverband.
 • U beschikt over een geldig legitimatiebewijs.
 • U heeft geen negatieve codering(en) bij het BKR staan.

Daarnaast kan A-Krediet, vanwege de criteria van de banken en intern beleid, leningen vanaf 5000 euro in behandeling nemen. Een lager leenbedrag is helaas niet mogelijk. Wel is er een mogelijkheid om bestaande lening(en) in te lossen ofwel een bedrag van de financiering in depot te houden.

Tijdelijk dienstverband?
Wanneer u via uw werkgever of het uitzendburo(fase A enB) beschikt over een dienstverband voor bepaalde tijd zullen de banken vaak een, door de werkgever, ingevulde werkgeversverklaring met intentieverklaring verlangen. Uw werkgever geeft hiermee aan dat u, bij ongewijzigd functioneren en ongewijzigde bedrijfsomstandigheden, na uw contract voor bepaalde tijd een contract voor onbepaalde tijd aangeboden krijgt. Ook kan de bank een aantoonbaar arbeidsverleden opvragen. Daarnaast zal er bij een tijdelijk dienstverband een beperktere mogelijkheid zijn voor een lening.

Geen intentieverklaring?
Mocht uw werkgever geen werkgeversverklaring met intentie willen verstrekken dan zijn er wellicht toch nog mogelijkheden om via A-Krediet een financiering aan te vragen. Hiervoor dient u wel aan te kunnen tonen dat u de afgelopen 12 maanden inkomen uit loondienst heeft genoten. De geldverstrekkers die hiermee akkoord gaan zullen u vragen dit aan te tonen middels het overleggen van uw salarisstroken over de afgelopen 12 maanden. Daarnaast zullen de banken vaak niet het volledige inkomen maar een gedeelte hiervan meenemen in hun berekening voor de maximale leencapaciteit. Dit geldt niet wanneer u de financiering samen met uw partner aangevraagt en uw partner een dienstverband voor onbepaalde tijd heeft.

Zelfstandig ondernemer
Voor zelfstandig ondernemers en directeur grootaandeelhouder met een aantoonbaar ondernemersverleden van 3 jaar heeft A-Krediet zeer aantrekkelijk mogelijkheden voor financial lease. De volgende objecten zijn b.v. te financieren middels financial lease;

 • Personen- en bestelauto's
 • Motoren

Om voor financial lease in aanmerking te komen dient u als zelfstandig ondernemer uw jaarrekening en balans te overleggen over de afgelopen 2 jaar. 

Tevens is het mogelijk om een lening aan te vragen als zelfstandig ondernemer wanneer deze lening wordt gebruikt voor prive doeleinden. Hierbij dient u in het bezit te zijn van jaarcijfers over de afgelopen drie jaar en een koopwoning.

Direct :
Een offerte aanvragen!
Direct een offerte voor een geldlening aanvragen.
Uw besparing per maand berekenen!
Bereken wat u per maand kan besparen? Bent u benieuwd naar wat u maandelijks kan besparen door uw huidige lening over te sluiten naar A-Krediet? Maak dan snel een berekening en vraag vrijblijvend een offerte aan!
Uw maximale lening berekenen!
Wilt u weten hoeveel u maximaal kan lenen? Bereken op eenvoudige wijze wat u maximaal kan lenen bij A-Krediet en vraag, geheel vrijblijvend, een scherpe offerte voor uw lening aan.


Geldverstrekkers

A-Krediet werkt samen met vrijwel alle geldverstrekkers in Nederland. Door deze ruime keuze kunnen wij u gegarandeerd een lening offerte aanbieden met de scherpste rente en tegen de beste voorwaarden.

Wij werken o.a. samen met:

 • Interbank
 • NVF voorschotbank
 • Defam
 • Avero Achmea
 • Arenda
 • Santander

Bekijk alle banken waar wij mee samenwerken.