Doorlopend Krediet

Bij een doorlopend krediet heeft u altijd geld achter de hand. U betaalt alleen rente over het opgenomen bedrag. Bij het afsluiten van een doorlopend krediet spreekt u een maximum leenbedrag af. Daarna bepaalt u zelf wanneer, hoeveel en waarvoor u uw financiële ruimte gebruikt. De looptijd staat niet vast, u kunt immers steeds weer opnemen wat is afgelost. Wanneer u een doorlopend krediet heeft kunt u op verschillende manieren eenvoudig over het geld beschikken.

Aflossing van een Doorlopend Krediet.

Een doorlopend krediet lost u af in maandelijkse termijnen. In het termijnbedrag wordt zowel de aflossing als de variabele rente berekend. U kunt kiezen uit verschillende vaste maandelijkse termijnen. De looptijd is variabel omdat die onder meer afhangt van de rentestand en het opgenomen bedrag. Extra aflossen bij een doorlopend krediet kan onbeperkt en zonder extra kosten.

Wat zijn de kosten van een Doorlopend Krediet?

U betaalt alleen rente over het opgenomen bedrag. Aan het eind van het jaar ontvangt u bij de meeste banken ook een jaaroverzicht van de betaalde rente. De rente van uw doorlopend krediet is overigens in de meeste gevallen niet meer fiscaal aftrekbaar, tenzij u het in uw eerste eigen huis investeert.

Kredietvorm: Doorlopend krediet
Omvang krediet: Van € 5.000,- tot € 100.000,-
Maximum leeftijd: U vraagt dit aan tot uw 65ste jaar
Opnemen: Direct telefonisch via A-Krediet of via de pagina geld opnemen
Aflossen: U kunt boetevrij en zonder extra kosten aflossen
Rentetarieven: Bekijk het rentetarieven van de rente tarieven
Productvoorwaarden: Op dit product zijn de algemene productvoorwaarden van toepassing
Prospectus: Bekijk de prospectussen
Voordelen:
  • U betaald alleen rente over het opgenomen bedrag
  • U kunt boetevrij aflossen en opnemen tot de afgesproken limiet
  • U heeft altijd een “potje” met geld achter de hand
  • Overlijden, werkloos- en arbeidsongeschiktheid apart te verzekeren
  • Lage rente
Aanvragen: U kunt bij A-Krediet een doorlopend krediet online aanvragen: Vraag hier een doorlopend krediet aan!

Uw situatie

Benieuwd of een doorlopend krediet bij u past? Neem contact op met een van onze kredietadviseurs om uw situatie in kaart te laten brengen.  De kredietadviseur zal met u bekijken of een doorlopend krediet het (meest) geschikte leenproduct is voor uw situatie. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 0318-452452

Uw aanvraag

Wilt u direct een doorlopend krediet aanvragen? Vraag dan hier een lening offerte aan en profiteer van de extra lage rente en ruime voorwaarden!

Geld lenen bij A-Krediet, eerlijk en meer dan vertrouwd!

U wilt eerlijk, goedkoop en vertrouwd geld lenen? Bij A-Krediet bent u aan het juiste adres! Wilt u geld lenen voor de aanschaf van een auto? Heeft u een krediet nodig voor een keuken of voor een verbouwing? A-Krediet heeft altijd de juiste lening voor u.

Bij ons kunt u kiezen uit de diverse soorten leningen. Zo kunt u bijvoorbeeld goedkoop geld lenen in de vorm van een persoonlijke lening, of leent u geld op basis van een doorlopend krediet of een WOZ krediet. Wij vergelijken de krediet aanbiedingen bij verschillende banken en bieden u geheel vrijblijvend de goedkoopste leningofferte met de beste voorwaarden. Geld lenen bij A-Krediet doet u zonder kleine lettertjes, eerlijk en transparant.