Verantwoord lenen en met een vrijblijvende krediet offerte

Algemene informatie

Aanvraagtraject
Wanneer u een lening aanvraagt bij A-Krediet betekend dit een persoonlijke benadering met een op maat gesneden oplossing. Zo zal het traject van de aanvraag handmatig door ons worden beoordeeld en worden voorgelegd bij diverse banken. Een toetsing bij het BKR maakt b.v. onderdeel uit van het traject omtrent uw aanvraag. Mocht het BKR geen problemen op leveren dan zullen wij uw aanvraag voor leggen bij de met ons samenwerkende banken.

Vrijwel alle banken
Omdat A-Krediet samenwerkt met vrijwel alle banken in Nederland kunnen wij u ten alle tijde de beste offerte aanbieden. Wij zorgen ervoor dat u de beste lening met de scherpste rente aangeboden krijgt en vergelijken leningen door het maken van een selectie van de verschillende mogelijkheden. Zo bekijken wij niet alleen het rentetarief maar ook de voorwaarden en het soort financiering dat bij u past. U ontvangt dus direct de scherpste offerte op maat gesneden voor uw persoonlijke situatie!

Looptijd lening
Wanneer u een financiering aan gaat is het belangrijk dat de looptijd van de financiering gelijk is aan het doel van de financiering. Zo zou u bij b.v. een autofinanciering de looptijd van de financiering gelijk moeten houden aan de levensduur of de verwachte gebruiksduur van deze auto. Zo voorkomt u dat de auto wellicht al verkocht is en u nog met een restant schuld zit. A-Krediet houdt daarom rekening met uw situatie en kijkt altijd goed naar de mogelijkheid welke het beste aansluit bij uw wensen.

Lenen bij A-Krediet is;

  • Persoonlijk contact en inleving in uw situatie
  • Handmatige en dus specifieke beoordeling
  • Verantwoord en vertrouwd geld lenen
  • Uw offerte dezelfde dag nog in huis
 

Direct :
Een offerte aanvragen!
Direct een offerte voor een geldlening aanvragen.
Uw besparing per maand berekenen!
Bereken wat u per maand kan besparen? Bent u benieuwd naar wat u maandelijks kan besparen door uw huidige lening over te sluiten naar A-Krediet? Maak dan snel een berekening en vraag vrijblijvend een offerte aan!
Uw maximale lening berekenen!
Wilt u weten hoeveel u maximaal kan lenen? Bereken op eenvoudige wijze wat u maximaal kan lenen bij A-Krediet en vraag, geheel vrijblijvend, een scherpe offerte voor uw lening aan.


Onze Producten
Doorlopend Krediet
Bij een Doorlopend Krediet heeft u de mogelijkheid financiŽle ruimte te krijgen... Meer over het doorlopend krediet
Persoonlijke Lening
Persoonlijke Lening is een vorm van achteraf sparen. U legt namelijk elke maand... Meer over de persoonlijke lening
Rente Krediet
Het Rentekrediet is een product dat erg veel op een Doorlopend Krediet lijkt... Meer over het rente krediet
Spaarkrediet
Een Spaarkrediet is een doorlopend krediet, gekoppeld aan een spaarverzekering... Meer over het spaarkrediet
Financial Lease
Financial Lease of zakelijke lease is een speciaal product voor ondernemers die... Meer over financial lease
Credit Card
Met uw persoonlijke Credit Card rekent u gemakkelijk af met uw handtekening... Meer over credit cards
Kredietbescherming
Vrijwel niemand kan voorzien of het inkomen door recessie, overlijden, arbeidsongeschiktheid... Meer over kredietbescherming